Σε απόγνωση ο κλινήρης Σαμαράς: Δεν σταυρώνει υποψήφιο ευρωβουλευτή ούτε για δείγμα!

Σε απόγνωση ο κλινήρης Σαμαράς: Δεν σταυρώνει υποψήφιο ευρωβουλευτή ούτε για δείγμα!

Την εκλογική καθίζηση της ψοφοδεξίας που έχει φτάσει τα όρια της “Πολιτικής άνοιξης” καταδεικνύει η απόγνωση της Συγγρού που ψάχνει μάταια να στελεχώσει το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως αποκαλύπτουν τα ρεπορτάζ κανένα από τα κορυφαία στελέχη του κόμματος και υπουργός δεν επιθυμεί να εγκαταλείψει το πόστο του, να παραιτηθεί από βουλευτής και να είναι υποψήφιος για την ευρωβουλή.

Τα μόνα ονόματα που διέρρευσαν ότι θα είναι υποψήφιοι στις ευρωεκλογές είναι αυτά του δικηγόρου Φαήλου Κρανιδιώτη, του συνεργάτη του Πρωθυπουργού Σταύρου Παπασταύρου (λίστα Λαγκάρντ…) και του πρώην εκπροσώπου Τύπου του ΛΑΟΣ και δημοσιογράφου Γιώργου Κύρτσου.

Μάλιστα η απόγνωση έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που διαρρέεται ότι για τις ευρωεκλογές θα αναγκάσουν και θα επιστρατεύσουν τον υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη να είναι υποψήφιος.

Ο απεγνωσμένος Σαμαράς σκέφτεται μάλιστα να επιστρατεύσει και την άσπονδη φίλη Ντόρα Μπακογιάννη. Η πρώην υπουργός έδωσε ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας ήδη τη μάχη των βουλευτικών εκλογών του 2012, αλλά αυτή τη φορά δείχνει απρόθυμη να στρατευθεί.

Η ψοφοδεξιά του Σαμαρά καταρρέει και οι ερχόμενες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές θα σημάνουν οριστικά το τέλος αυτών που ξεπούλησαν και πρόδοσαν την χώρα.

Ό,τι και να κάνουν ο Μάιος έρχεται!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/se-apognwsh-o-klinhrhs-samaras-den-staurwnei-upopshfio-eurwbouleuth-oute-gi#ixzz2vOunJJBJ

Comments Off on Σε απόγνωση ο κλινήρης Σαμαράς: Δεν σταυρώνει υποψήφιο ευρωβουλευτή ούτε για δείγμα!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.