Σε διαρκή άνοδο η Χρυσή Αυγή σε όλες τις δημοσκοπήσεις

Την τεράστια απήχηση της Χρυσής Αυγής και την εδραίωσή της στην ελληνική κοινωνία επιβεβαιώνει ακόμα μία δημοσκόπηση, η πρώτη που δημοσιεύεται τον τελευταίο καιρό μετά τις παράνομες πολιτικές διώξεις και την δολοφονία των δύο Συναγωνιστών μας στο Ν. Ηράκλειο.

Παρά την πάγια τακτική των εταιρειών να “ψαλιδίζουν” τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου, η Αλήθεια είναι δύσκολο να κρυφτεί. Ακόμα λοιπόν και στην κατ΄ εξοχήν εχθρική για την Χρυσή Αυγή εφημερίδα “Ποντίκι” του Δελλατόλα δημοσιεύεται αύριο δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse, στην οποία η Χρυσή Αυγή εμφανίζει άνοδο 1% σε σχέση με την τελευταία μέτρηση.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου τα κόμματα λαμβάνουν:

Σύριζα 22%
ΝΔ 21,5%
Χρυσή Αυγή 10,5%
ΠΑΣΟΚ 6,5%
ΚΚΕ 5%
ΑΝΕΛ 4,5%
ΔΗΜΑΡ 3%

Την ίδια στιγμή στα ποσοστά με αναγωγή τα κόμματα λαμβάνουν:

Σύριζα 24,5%
ΝΔ 24%
Χρυσή Αυγή 11,5%
ΠΑΣΟΚ 7,5%
ΚΚΕ 5,5%
ΑΝΕΛ 5%
ΔΗΜΑΡ 3,5%
Αναποφάσιστοι 10%

Το πρώτο πράγμα που γίνεται αντιληπτό και είναι πια αδιαμφισβήτητο είναι πως παρ΄ όλη την πολεμική του καθεστώτος η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερά τρίτη πολιτική δύναμη στην χώρα με διαρκείς τάσεις ανόδου. Όπως φαίνεται και από τις κάρτες της εταιρείας ο Λαϊκός Σύνδεσμος εμφανίζει άνοδο της τάξης του 1%.

Επιπλέον, πρέπει να τονίσουμε το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου που φτάνει στο 10%. Εκεί κατά κανόνα περιλαμβάνονται οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής που διστάζουν να δηλώσουν την προτίμησή τους λόγω των συνθηκών ψυχολογικής τρομοκρατίας που έχουν δημιουργήσει κόμματα και κανάλια.

Εμείς γνωρίζουμε καλά (όπως και το σύστημα γνωρίζει καλά) πως τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι πολύ ψηλότερα και ότι η ΝΔ παραπαίει, καθώς φέρει απόλυτη ευθύνη για την σκευωρία πίσω από τις παράνομες πολιτικές διώξεις και την τρομοκρατική δολοφονική ενέργεια στο Ν. Ηράκλειο. Η Αλήθεια είναι πως η Χρυσή Αυγή καλπάζει προς την πρωτιά, καθώς σύσσωμη η ελληνική κοινωνία εναποθέτει τις ελπίδες της για αποτίναξη του μνημονιακού ζυγού, Εθνική ανεξαρτησία και Λαϊκή κυριαρχία  στους Έλληνες Εθνικιστές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/se-diarkh-anodo-h-chrush-augh-se-oles-tis-dhmoskophseis#ixzz2kYDYpQ2R

Comments Off on Σε διαρκή άνοδο η Χρυσή Αυγή σε όλες τις δημοσκοπήσεις

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.