Σε πείσμα των καθεστωτικών ανθεί το Σωματείο της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης

Σε πείσμα των καθεστωτικών ανθεί το Σωματείο της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Σωματείου Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Πειραιώς και Νήσων ”Άγιος Νικόλαος” στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Περάματος παρουσία του βουλευτή Β’ Αθηνών, Ηλία Παναγιώταρου.

Τον λόγο αρχικά έλαβε ο γραμματέας της Τ.Ο. Μουλιανάκης Περικλής ο οποίος και μετέφερε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς του παράνομα προφυλακισμένου βουλευτή Β’ Πειραιώς Λαγού Ιωάννη.

Εν συνεχεία τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος του Σωματείου, Κυριτσόπουλος Χρήστος, ο οποίος ενημέρωσε εν τάχει τους παρόντες για τις ενέργειες που έχουν έως τώρα πραγματοποιηθεί καθώς και τους μελλοντικούς στόχους που έχουν τεθεί.

Τέλος ο Βουλευτής, Παναγιώταρος Ηλίας, έπειτα από μία σύντομη αναφορά στην προσπάθεια επί σειρά ετών να ιδρυθεί πατριωτικό σωματείο Ελλήνων εργαζομένων στην περιοχή, επανέλαβε την στήριξη της Χρυσής Αυγής σε αυτή την έντιμη προσπάθεια και ταυτόχρονα ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Ακολούθησε ευρύς διάλογος και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών του σωματείου.

Σωματείο Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Πειραιώς & Νήσων ” Άγιος Νικόλαος”
τηλ. επικοινωνίας: 6986921654

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/se-peisma-twn-kathestwtikwn-anthei-to-swmateio-ths-nauphgoepiskeuastikhs#ixzz3DOopE1dV

Comments Off on Σε πείσμα των καθεστωτικών ανθεί το Σωματείο της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.