Σε φιλοδωρήματα μετατρέπουν τις συντάξεις από κοινού δανειστές και κυβέρνηση

Σε φιλοδωρήματα μετατρέπουν τις συντάξεις από κοινού δανειστές και κυβέρνηση

Την οριστική μετατροπή της σύνταξης σε φιλοδώρημα επιζητούν από κοινού οι δανειστές μαζί με τους εγχώριους εντολοδόχους τους. Συγκεκριμένα, «εθνική σύνταξη» κάτω από 384 ευρώ η οποία θα καταβάλλεται με εισοδηματικά κριτήρια απαιτούν οι δανειστές, ξεδιπλώνοντας όλο το φάσμα των γνωστών αιτημάτων τους με στόχο την ακόμη περισσότερο φτωχοποίηση παλαιών και νέων συνταξιούχων.

Μάλιστα, το ευτελές αυτό ποσό, το οποίο παραπέμπει σε κρατική ελεημοσύνη και όχι αξιοπρεπή σύνταξη, απαιτούν να χορηγείται μετά από 20 χρόνια ασφάλισης αντί για 15.

Ανεξαρτήτως από την συνέχεια των «συζητήσεων» και της «αντίστασης» της κυβέρνησης, η οποία είναι ολοφάνερο ότι θα χρησιμοποιήσει το (καμένο πλέον) χαρτί της «σκληρής διαπραγμάτευσης» για να προσπαθήσει εκ νέου να δικαιολογηθεί στον Ελληνικό Λαό για το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που θα φέρει στη Βουλή, είναι και πάλι ξεκάθαρη η διάθεση που υπάρχει εκ μέρους των διεθνών τοκογλύφων να αντιλαμβάνονται την Χώρα μας ως ένα κοινωνικό πειραματόζωο για τις οικονομικές δοκιμές τους.

Από την άλλη μεριά, η εγκληματική πολιτική των κυβερνήσεων του «συνταγματικού τόξου», με την οποία λεηλατήθηκαν τα αποθεματικά των ταμείων με την απάτη της φούσκας του Χρηματιστηρίου και το PSI καθιστά τις κυβερνήσεις αυτές άμεσα και απόλυτα υπεύθυνες για την σημερινή τραγική κατάσταση του Τόπου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/metatroph-ths-suntajhs-se-filodwrhma-epizhtoun-apo-koinou-daneistes-kai-kub#ixzz3zEnAZrWl

Comments Off on Σε φιλοδωρήματα μετατρέπουν τις συντάξεις από κοινού δανειστές και κυβέρνηση

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.