ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Δουλειές υπάρχουν μόνο για “φιλιππινέζες” λαθρομεταναστών! Νυχτοκάματο 600 ευρώ στα hot spot

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Δουλειές υπάρχουν μόνο για “φιλιππινέζες” λαθρομεταναστών! Νυχτοκάματο 600 ευρώ στα hot spot

Ολοταχώς προχωρά το σχέδιο της ανθελληνικής κυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ για μετατροπή της χώρας σε απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών.

Το “παράλληλο πρόγραμμα” περιλαμβάνει επίσης την μετατροπή του Ελληνικού Στρατού και της ελληνικής νεολαίας σε παραδουλεύτρες των λαθρομεταναστών!

Μόνο ντροπή προκαλεί η ακόλουθη είδηση ότι εξαγγέλθηκαν προγράμματα του ΟΑΕΔ για θέσεις εργασίας σε “hot spot”.

Με βάση τις ντροπιαστικές υπουργικές αποφάσεις που εκδόθηκαν ο ΟΑΕΔ θα καλύπτει το μισθολογικό κόστος καταβάλλοντας 19,81 ημερησίως και όχι περισσότερα από 495,25 ευρώ μηνιαίως για όσους είναι ηλικίας 25 ετών και άνω και 17,27 ευρώ ημερησίως και όχι περισσότερα από 431,75 ευρώ μηνιαίως για ηλικίας κάτω των 25 ετών.

Ανώτατοι μισθοί 619 ευρώ (για όσους είναι πάνω από 25 ετών) και 539,75 ευρώ (αν είναι κάτω των 25 ετών) θα δίνονται σε όσους τοποθετηθούν για να εργάζονται, στα πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, τα βράδια στα hot spots!

Οι Έλληνες νέοι που μαστίζονται από τα Μνημόνια, την ανέχεια και την ανεργία έχουν πια με την ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα προοπτική: Να γίνουν βραδυνές “φιλιππινέζες” των λαθρομεταναστών!

Αιδώς Αργείοι!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/skandalo-douleies-uparchoun-mono-gia-filippinezes-lathrometanastwn-nuchtoka#ixzz416KJDrc7

Comments Off on ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Δουλειές υπάρχουν μόνο για “φιλιππινέζες” λαθρομεταναστών! Νυχτοκάματο 600 ευρώ στα hot spot

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.