Σκανδαλώδης η προστασία Σαμαρά σε Βενιζέλο και Παπανδρέου

Σκανδαλώδης η προστασία Σαμαρά σε Βενιζέλο και Παπανδρέου

Δεν έχει όριο η κατρακύλα του Σαμαρά προς την ανυποληψία και την ανυπαρξία της πολιτικής ζωής του Τόπου. Οι συνεχείς παρεμβάσεις του υπέρ του «εταίρου πλήρους ευθύνης» Βαγγέλη Βενιζέλου, όπως έχει χαρακτηρίσει τον συνέταιρο και συνένοχό του στο ξεπούλημα της Χώρας, έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην εναπομείνουσα βάση της ΝΔ, η οποία αγανακτισμένη βλέπει το κόμμα το οποίο υποστήριζε τόσα χρόνια να έχει μετατραπεί σε άβουλο υπηρέτη του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος δηλαδή το οποίο κατέστρεψε την Χώρα και έκλινε σ΄όλες τις πτώσεις την λέξη κλέφτης.

Μια νέα απόδειξη της πλήρους υποδούλωσης της ΝΔ στις ανέντιμες επιθυμίες του ΠΑΣΟΚ είναι και τα όσα είπε ο Σαμαράς στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον Πρετεντέρη. Σε μια εμφανή όσο και αμήχανη προσπάθεια να υπερασπιστεί τα έργα και τις ημέρες του αντιπροέδρου της συγκυβέρνησης Βαγγέλη Βενιζέλου ο Σαμαράς είπε τα εξής, αναφερόμενος στην πολύκροτη υπόθεση των υποβρυχίων: «Βάλλεται ο Βενιζέλος από διάφορους κύκλους. Εγώ θα τολμήσω να το πω δημόσια, βάλλεται για τα υποβρύχια. Για τα υποβρύχια έγινε και προανακριτική, και εξεταστική το 2011 και δεν του βρήκαν τίποτα».

Ούτε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ δεν θα μιλούσε με τόση θέρμη για τον «Ντούτσε» του (απο)κόμματος, όπως έκανε ο Σαμαράς. Ο αποτυχημένος αυτός πολιτικάντης, ο ηθικός αυτουργός της άνανδρης δολοφονίας των Δύο Συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, έχει αναλάβει εργολαβία την πλήρη παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας και της Δημόσιας περιουσίας της Χώρας, αδιαφορώντας για το χρέος και την καταστροφή που έχει προκαλέσει. Έτσι, στηρίζει τον νυν αρχικαρεκλάρχη του ΠΑΣΟΚ σ΄όλες τις διαφαινόμενες ανομίες του παρελθόντος, ακόμη κι αν αυτό σηματοδοτεί το δικό του πολιτικό τέλος και την περαιτέρω συρρίκνωση του κόμματός του. Εκτός από την περίπτωση του ανεκδιήγητου και υπερφίαλου Βενιζέλου δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι της απολύτου προστασίας της ΝΔ απολαμβάνει και ο Γιωργάκης Παπανδρέου, ο βασικός υπεύθυνος για την ένταξη της Χώρας στα μνημονιακά δεσμά, με επακόλουθο την δορυφοροποίηση της Χώρας, την οικονομική καταστροφή, την Κοινωνική εξαθλίωση και την γεωστρατηγική έκλειψη.

Ας μην παραξενεύεται, λοιπόν, ο Σαμαράς για την συνεχιζόμενη οπαδική αφυδάτωση από τους μέχρι πρότινος ψηφοφόρους της ΝΔ, οι οποίοι σε ολοένα και πιο αυξημένους ρυθμούς στρέφουν το ενδιαφέρον, την προσοχή και την προτίμησή τους προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Οι επόμενες εκλογές θα είναι ο οριστικός πολιτικός ενταφιασμός τόσο για τους Σαμαρά και Βενιζέλο, όσο και για τα άλλοτε κραταιά κόμματα των οποίων για λίγο καιρό ακόμη θα ηγούνται.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/skandalwdhs-h-prostasia-samara-se-benizelo-kai-papandreou#ixzz2kK58MICW

Comments Off on Σκανδαλώδης η προστασία Σαμαρά σε Βενιζέλο και Παπανδρέου

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.