Σκηνικό πρόωρων εκλογών στήνει ο Φον Αντωνάκης

Είναι προφανές, ότι τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση Σαμαρά στήνει σκηνικό πρόωρων εκλογών, με αφορμή τις απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων για νέα μέτρα περαιτέρω εξαθλίωσης του ελληνικού λαού. Νέα μέτρα, που έχουν προαποφασιστεί και υπογραφεί!

Ποια είναι η πραγματικότητα; Αυτή τη στιγμή, σε όλες τις δημοσκοπήσεις (τις κανονικές κι όχι αυτές τις… πέτσινες που δημοσιεύονται) είναι πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ. Όχι πολύ πίσω, αλλά είναι πίσω. Αν, λοιπόν, ληφθούν και νέα μέτρα, σε συνδυασμό με τη γενικότερη κατάσταση της χώρας, την αποτυχία της επιχείρησης καταστολής κατά της Χρυσής Αυγής, τον χειμώνα που έρχεται και αναμένεται πολύ βαρύς, με τον κοσμάκη να ξεπαγιάζει χωρίς θέρμανση, κ.τ.λ., τότε η ΝΔ πάει για συντριβή στις ευρωεκλογές και στις δημοτικές-περιφερειακές του Μαΐου, που δε θα της επιτρέψουν να μείνει ούτε μία ώρα παραπάνω στην εξουσία. Έτσι, μοιραία θα οδηγηθεί σε βουλευτικές εκλογές μέσα στο κατακαλόκαιρο, σαν… πρόβατο στη σφαγή!

Διαβάστε περισσότερα στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/skhniko-prowrwn-eklogwn-sthnei-o-fon-antwnakhs#ixzz2iBVhlbzK

Comments Off on Σκηνικό πρόωρων εκλογών στήνει ο Φον Αντωνάκης

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.