ΣΟΚ ΣΤΑ ΙΜΙΑ: Οι τούρκοι εμβόλισαν σκάφος του Λιμενικού! Κρύβεται ο Καμμένος

ΣΟΚ ΣΤΑ ΙΜΙΑ: Οι τούρκοι εμβόλισαν σκάφος του Λιμενικού! Κρύβεται ο Καμμένος

Χθες κοντά στα μεσάνυχτα, οι τούρκοι προσπάθησαν να βυθίσουν σκάφος του Λιμενικού στην περιοχή των Ιμίων, κλιμακώνοντας την ένταση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το σκάφος του Λιμενικού ΛΣ 090, ήταν ακίνητο και απλώς παρακολουθούσε. Η τουρκική ακταιωρός εμβόλισε το σκάφος του Λιμενικού κατά τη διάρκεια ελιγμών γύρω από τις βραχονησίδες.

Το σκάφος του Λιμενικού υπέστη ρωγμές και βαριές υλικές ζημιές, αλλά ευτυχώς το προσωπικό του δεν κινδύνευσε και το σκάφος μεταφέρθηκε για επισκευή.

Την ίδια ώρα, όλη τη νύχτα οι Τούρκοι έκαναν παραβιάσεις με ελικόπτερα και αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου, ανατολικά της Ρόδου όπου διεξάγουν αεροναυτική άσκηση.

Οι παραβιάσεις δεν σταμάτησαν όλη τη νύχτα, αναγκάζοντας τη Πολεμική Αεροπορία να βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση και επιφυλακή.

Παρότι το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη πριν από 11 ώρες ακόμα δεν έχει υπάρξει η οποιαδήποτε αντίδραση της κυβέρνησης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο υπουργός Καμμένος κρύβεται κάτω από γραφείο του, αγκαλιά με μινιατούρες ελικοπτέρων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sok-sta-imia-oi-tourkoi-embolisan-skafos-tou-limenikou-krubetai-o-kammenos#ixzz56zDGeMDT

Comments Off on ΣΟΚ ΣΤΑ ΙΜΙΑ: Οι τούρκοι εμβόλισαν σκάφος του Λιμενικού! Κρύβεται ο Καμμένος

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.