Σοκ στην Λαμία: Ρομά έπιασαν από τον λαιμό 90χρονο ηλικιωμένο για να τον ληστέψουν!

Πραγματικά, δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν το αίσχος των όσων συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής στην Λαμία. Συγκεκριμένα μια θρασύτατη επίθεση σημειώθηκε μέρα μεσημέρι στην πλατεία Παρκου της Λαμίας, μέσα στις δημοτικές τουαλέτες, όπου κακοποιοί στήνουν συχνά καρτέρι για ληστέψουν ανήμπορα γεροντάκια που πάνε εκεί για την φυσική ανάγκη τους.

Την ώρα που ένας 90χρονος παππούς κατέβηκε στις ανδρικές τουαλέτες, τρεις γυναίκες Ρομά τον είδαν, πέρασαν από τις γυναικείες τουαλέτες στις ανδρικές και έπεσαν όλες μαζί πάνω στον ανήμπορο ηλικιωμένο.

Άλλες έψαχναν τις τσέπες και άλλες ένα τσαντάκι που είχε στη ζώνη ο παππούς. Ο παππούς φώναζε «βοήθεια» και έλεγε ότι δεν έχει χρήματα. Ξαφνικά μπήκε κι ένας νεαρός Ρομά ο οποίος τον έπιασε από το λαιμό(!) και τον σήκωσε πάνω λέγοντας να του δώσει τα χρήματα.

Ο υπεύθυνος του Δήμου, που υπάρχει στο σημείο άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο νεαρός και οι γυναίκες, μόλις είδαν κάποιους να κατεβαίνουν στις τουαλέτες, έφυγαν τρέχοντας. «Με έπιασαν από το λαιμό και πήγαν να με πνίξουν. Έψαχναν τις τσέπες και το τσαντάκι. Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο. Αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί πουθενά…», είπε ο παππούς κλαίγοντας.

Βεβαίως, όλοι αυτοί οι «ανθρωπιστές» και «αντιρατσιστές», που από την άνεση και την ασφάλεια της μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης από τέτοιου είδους συμβάντα ξέρουν μόνο να παπαγαλίζουν την φράση «ευπαθείς κοινωνικές ομάδες», δεν είναι σε θέση να δώσουν μια, στοιχειώδη έστω, απάντηση στον 90χρονο, ο οποίος έμελλε σ’ αυτήν την ηλικία να γνωρίσει την αθλιότητα, τον τραμπουκισμό και την απόπειρα ληστείας. Τι θα μπορούσαν άλλωστε να του πουν; Και πώς να τον κοιτάξουν στα μάτια;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sok-sthn-lamia-roma-epiasan-apo-ton-laimo-90chrono-hlikiwmeno-gia-na-ton-lh#ixzz5PRv5rrFf

Comments Off on Σοκ στην Λαμία: Ρομά έπιασαν από τον λαιμό 90χρονο ηλικιωμένο για να τον ληστέψουν!

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Comments are closed.