Σοφία Βούλτεψη: «Δεν έχουμε χρόνο να περιμένουμε. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιγαντώνεται»

ΒΟΥΛΤΕΨΗ-ΣΟΦΙΑ

Η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη είναι από εκείνες τις κλασικές περιπτώσεις του ελληνικού πολιτικαντισμού, όπου «το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά». Η “πολιτική κληρονομικότητα”, η παρακμιακή λογική του “τζακιού”, βρίσκει εδώ ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Η εν λόγω κυρία, κόρη του Γιάννη Βούλτεψη, θεώρησε ότι μπορεί να βγει από τον πάτο της πολιτικής αφάνειας και να αναδυθεί στον αφρό με το να πει και αυτή κάτι για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Σε κάποιο διαδικτυακό κείμενο, και αφού προηγουμένως σκαρφίστηκε τους απαραίτητους φανταστικούς διαλόγους, προσπάθησε να αποδείξει με επιχειρήματα του χειρίστου είδους το “χαμηλό επίπεδο” των ψηφοφόρων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με τη φθηνή λογική ότι μας ψηφίζουν απλώς για τιμωρία του πολιτικού κόσμουΑλήθεια, θα μπορούσε να μας πει η κυρία Βούλτεψη ποια είναι τα ποιοτικά και πολιτικά κριτήρια με τα οποία οι ψηφοφόροι της ΝΔ ψηφίζουν το κόμμα της, αλλά και την ίδια; Μήπως η ανεξακρίβωτη ιδεολογία της (για να μην πούμε ανύπαρκτη…); Μήπως οι υποσχέσεις για πάσης φύσεως ρουσφέτια, με εξυπηρετήσεις δανείων, διορισμούς κτλ. Ή μήπως τα παραμύθια του Σαμαρά, ο οποίος παρίστανε αρχικά τον αντιμνημονιακό, για να γίνει στη συνέχεια ο πιο πιστός υπηρέτης της μνημονιακής πολιτικής;

Πάει πολύ, λοιπόν, να κρίνει τα κριτήρια και την ποιότητα της ψήφου των οπαδών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ η εκπρόσωπος ενός κόμματος το οποίο δεν έχει καμία ιδεολογία, Αρχή ή Αξία και ευθύνεται τα μέγιστα για την σημερινή τραγική κατάσταση. Προχωρώντας η Βούλτεψη υπερασπίζεται την απόφαση της συγκυβέρνησης να φέρει σε ψήφισμα το νέο αντιρατσιστικό νόμο. Γράφει χαρακτηριστικά αυτή η μεγάλη “δημοκράτης”, σχολιάζοντας τον νόμο αυτόν: «προς αυτήν τη κατεύθυνση κινείται ο υπό κατάθεση νόμος που αν εφαρμοστεί αυστηρά, όλοι αυτοί οι νταήδες θα φροντίσουν (αν δεν θέλουν να βρεθούν εκτός Βουλής) να αποφεύγουν κηρύγματα μίσους και επαίνους προς την μεταξική δικτατορία και διαλέξεις περί συμβόλων και μαιάνδρων για να εξηγήσουν την προέλευση της σβάστικας και αιμοδοσίες ‘‘από Έλληνες για Έλληνες’’ και διανομές τροφίμων σε άπορους που προσέρχονται με την ταυτότητα στο χέρι».

Εκτίθεται η εν λόγω κυρία. Και εκτίθεται σοβαρά γιατί τα όσα προσάπτει στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχουν τη παραμικρή προτροπή προς την βιαιοπραγία. Είναι θέσεις και απόψεις, φαίνεται όμως ότι ακόμη και αυτά ενοχλούν την κυρία που έκανε πολιτική καριέρα ως ‘‘η κόρη του μπαμπά’’. Και τελειώνει η Βούλτεψη λέγοντας τα εξής: «Τα νταηλίκια της Χρυσής Αυγής πρέπει να αντιμετωπιστούν τώρα. Δεν έχουμε χρόνο να περιμένουμε την επόμενη αναθεωρητική Βουλή και την επόμενη συνταγματική αναθεώρηση. Όχι μόνο επειδή γι’ αυτήν την επόμενη Βουλή θα ψηφίσουν και αυτοί που δίνουν την ψήφο τους για το ‘‘τίποτα’’. Αλλά κυρίως επειδή μέχρι τότε η Χρυσή Αυγή θα κάνει το παν για να γιγαντωθεί δια της επιβολής του νόμου της ζούγκλας.» Εκτίθεται και πάλι η Βούλτεψη, και μάλιστα σε ανεπανόρθωτο βαθμό.

Τα μόνα… νταηλίκια είναι αυτά της προσκυνημένης συγκυβέρνησης απέναντι στον Ελληνικό Λαό, με την πιστή και φανατική προσαρμογή στις επιταγές του μνημονίου. Η φράση «δεν έχουμε τον χρόνο να περιμένουμε», που χρησιμοποιεί η θρασυτάτη αυτή κυρία, δείχνει τον πανικό και την απόγνωση που διακατέχει τόσο αυτήν όσο και τους υπολοίπους της συνομοταξίας της. Το 7% του περασμένου Ιουνίου έχει ήδη υπερδιπλασιαστεί, για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ενώ η περαιτέρω δυναμική μας σπάει όλες της προσδοκίες. Μπροστά σ’ αυτή τη φρικτή, για το σύστημα, προοπτική καταπατείται και το Σύνταγμα, και οι νόμοι, και τα πάντα. Ο νόμος της ζούγκλας, «αγαπητή» κυρία Βούλτεψη, ήδη έχει επικρατήσει στην Χώρα μας. Τον έχει επιβάλλει η τρικομματική πολιτική συμμορία που καταδυναστεύει την Πατρίδα και τον Λαό. Αυτή την ζούγκλα, με τους αντεθνικούς και αντιλαϊκούς νόμους της, προσπαθεί και θα καταφέρει να τους εξουδετερώσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τον Έντιμο, Ηθικό και Νόμιμο Πολιτικό Αγώνα της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sofia-boultepsh-den-echoume-chrono-na-perimenoume.-h-chrush-augh-gigantwnet#.UYz86rWePRM#ixzz2StkL0zQN

Comments Off on Σοφία Βούλτεψη: «Δεν έχουμε χρόνο να περιμένουμε. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιγαντώνεται»

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.