Σούλτς: «Αν δεν σας αρέσει η αλληλεγγύη της τρόικας, ψηφίστε Χρυσή Αυγή»

Σούλτς: «Αν δεν σας αρέσει η αλληλεγγύη της τρόικας, ψηφίστε Χρυσή Αυγή»

Δηλώσεις τραγέλαφο παραχώρησε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς, στην κομματική εφημερίδα της Νέας Δημοκρατίας, «Παραπολιτικά». Σε αυτές τις δηλώσεις του ανερυθρίαστα τόλμησε να μιλήσει και για την Χρυσή Αυγή, αγνοώντας προφανώς ότι όταν μιλάει κάποιος σαν τον Σούλτς εναντίον της Χρυσής Αυγής, αυτή δυναμώνει ακόμη περισσότερο.

Δείτε τι είπε: «Με απασχολεί ιδιαίτερα η έξαρση της βίας μεταξύ δεξιών και αριστερών ακραίων ομάδων στην Ελλάδα. Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος και άλλα δύο μέλη της Χρυσής Αυγής που είναι ταυτόχρονα βουλευτές βρίσκονται στην φυλακή από τον Οκτώβριο. Όσοι ψήφισαν το κόμμα αυτό στις εκλογές συνειδητοποιούν τώρα ότι η απόφαση τους ήταν λανθασμένη. Ο Μιχαλολιάκος και τα άλλα μέλη του κόμματος το μετέτρεψαν σε εγκληματική οργάνωση. Η ελληνική κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα επιθυμούν και πρέπει να αντιδράσουν γρήγορα, ώστε να προστατεύσουν τη Δημοκρατία από την τρομοκρατία και να προλάβουν άλλα εγκλήματα. Άνθρωποι όπως ο Μιχαλολιάκος ποτέ δεν θα καταφέρουν να έχουν αντίκτυπο στην ευρωπαϊκή πολιτική, ούτε να καταστρέψουν τη Δημοκρατία και την αλληλεγγύη στην Ευρώπη, όπως αναπτύχθηκαν τις προηγούμενες δεκαετίες.»

Γίνεται φανερό από τα λεγόμενα του κ. Σούλτς ότι δεν τον έχουν ενημερώσει σωστά. Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν αντιλαμβάνονται το «λάθος» τους, αλλά αντιθέτως αυξάνουν και πληθύνονται, προκαλώντας πανικό στις πραγματικές εγκληματικές οργανώσεις που λυμαίνονται τον τόπο, την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Όσον αφορά τα λεγόμενα του για την Ευρώπη, τον διαβεβαιώνουμε ότι θα φροντίσουμε να μάθει αυτή την πεποίθηση του ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός. Ότι δηλαδή Χρυσή Αυγή και «αλληλεγγύη στην Ευρώπη» είναι έννοιες ασύμβατες. Όντως, αφού η αλληλεγγύη στην Ευρώπη εκδηλώθηκε στην Ελλάδα με την τρόικα και η «αγάπη» της τρόικας φαίνεται στους 4-5 χιλιάδες που έχουν αυτοκτονήσει και στους νεκρούς από τα μαγκάλια.

Είπε, όμως, ο κ. Σούλτς και άλλη μία φράση σημαντική. Ότι δηλαδή τα άλλα κόμματα πρέπει να προστατεύσουν τη Δημοκρατία από την τρομοκρατία. Ρωτήστε κ. Σούλτς τον Δένδια πως πάνε οι έρευνες για την σύλληψη των τρομοκρατών που σκότωσαν τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μάνο Καπελώνη.Γιατί δεν βλέπουμε καμία κινητικότητα σε αυτό τον τομέα, αφού η Αστυνομία είναι απασχολημένη με εντολή υπουργού να σκάβει μοναστήρια και να κάνει έξωση σε πρόβατα από στάνες. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/soults-an-den-sas-aresei-h-allhlegguh-ths-troikas-pshfiste-chrush-augh#ixzz2mswXq1ra

Comments Off on Σούλτς: «Αν δεν σας αρέσει η αλληλεγγύη της τρόικας, ψηφίστε Χρυσή Αυγή»

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.