Στήνουν εικονική δίκη στον Κορυδαλλό στις 18 Μαρτίου για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής

MixalolEKAML
Μια εικονική δίκη που δεν έχει επαναληφθεί στα πολιτικά χρονικά της χώρας στήνει η κυβέρνηση στις 18 Μαρτίου όπου “θα δώσουν εξηγήσεις” οι έξι βουλευτές της Χρυσής Αυγής από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου είναι προφυλακισμένοι στην … Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής!
Τι είδους “εξηγήσεις” το ξέρουν μόνο αυτοί που τους προφυλάκισαν και στήνουν από την φαρσοκωμωδία που δεν αντέχει σε καμία κριτική από όποια πολιτική θέση και αν την δει κάποιος.

Αυτουργός της παράστασης ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και γ’ αντιπρόεδρος της Βουλής και εμπελκόμενος σε σειρά σκανδάλων Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος με έγγραφό του στο υπουργείο Δικαιοσύνης ζήτησε … “την ειδική διαμόρφωση χώρου στις φυλακές προκειμένου να μεταβούν οι 10 βουλευτές της Επιτροπής Δεοντολογίας και να εξετάσουν τους έξι προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνται για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης”.

Tα παραπάνω δεν προβλέπονται φυσικά από κανέναν νόμο, ούτε από τον Κανονισμό της Βουλής, ούτε από το Σύνταγμα (και φυσκά δεν προβλέπεται να λειτουργεί Βουλή με 294 βουλευτές)…

Απίστευτο και όμως αληθινό…

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Comments Off on Στήνουν εικονική δίκη στον Κορυδαλλό στις 18 Μαρτίου για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.