Σταθερά τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή στην ψαλιδισμένη δημοσκόπηση της ALCO

prothesi_alco

 

Μόνο η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει με ρεκόρ συσπείρωσης 88%!

Σταθερά τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας η Χρυσή Αυγή με συμπαγή εκλογική βάση, το ποσοστό της οποίας όχι μόνο ανεβαίνει, αλλά ατσαλώνεται συνεχώς. Την ίδια ώρα που τα υπόλοιπα απο-κόμματα καταρρέουν οι Έλληνες Εθνικιστές κερδίζουν ολοένα έδαφος στην Ελληνική κοινωνία. Νέα δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από την εταιρία ALCO για την ιστοσελίδα Newsit του Ευαγγελάτου. Η έρευνα διεξήχθη από τις 23-26 Απριλίου σε πανελλαδικό δείγμα 1.000 νοικοκυριών. Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 20,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 19,9,3%, η Χρυσή Αυγή 9,3%, το ΠΑΣΟΚ 5,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,%, η ΔΗΜΑΡ 3,7% το ΚΚΕ 4,9%, άλλο κόμμα απάντησε το 5,2% των ερωτηθέντων το Άκυρο – Λευκό και η Αποχή στο 12,0%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 10,6%. Η δημοσκόπηση επιπλέον εμφανίζει και άλλα δύο κόμματα που κατά ένα παράξενο τρόπο πιάνουν απίθανα ποσοστά και εμφανίζονται στην έρευνα της εταιρίας, φυσικά αυτά τα δύο… λαοφιλή κόμματα είναι το Νέα Ελλάδα του Λοβέρδου(2%)! και το Σχέδιο Β΄ του Αλαβάνου(1,4%)!

Τα κόμματα του διεφθαρμένου καθεστώτος καταρρέουν. Οι μνημονιακές συνιστώσες της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ συνεχίζουν την καθοδική πορεία και όπως φαίνεται σύντομα θα φτάσουν στον “γάμο” μήπως και μπορέσουν να εισέλθουν στην επόμενη βουλή. Το ανάχωμα των Αν.Ελ. ξεφουσκώνει για τα καλά όπως και ο Σύριζα, καθώς αρχίζουν να γίνονται ορατές οι πολιτικές κυβιστήσεις του Τσίπρα.

Πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων

anagwgi_alco

ΝΔ 23.3%
ΣΥΡΙΖΑ 22,6%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 10,6%
ΠΑΣΟΚ 6,3%
ΑΝΕΛ 5,7%
ΚΚΕ 5,6%
ΔΗΜΑΡ 4,2%
ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ (!) 2,4%
ΣΧΕΔΙΟ Β΄ (!) 1,7%
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 11,7%

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσοστό των αναποφάσιστων που αποτυπώνεται στην δημοσκόπηση είναι αρκετά μεγάλο και φτάνει στο 11,7% με την Χρυσή Αυγή, να κερδίζει μεγάλο μέρος διότι είναι γνωστό ότι πολλοί ψηφοφόροι του Λαϊκού Συνδέσμου στα πλαίσια της πολεμικής του συστήματος εναντίον μας δεν το δηλώνουν.

Όσον αφορά τις μετακινήσεις ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας από τα στοιχεία προκύπτει ότι η μεγαλύτερη διαρροή είναι προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με ποσοστό 5,7%. Επιπλέον, η Χρυσή Αυγή κερδίζει τόσο από το Σύριζα(2%) όσο και από τα άλλα κόμματα (Πασόκ 5,1%). Όπως φαίνεται και από αυτή την δημοσκόπηση η Χρυσή Αυγή έχει δυναμική και ενσωματώνει ψηφοφόρους από όλους τους πολιτικούς χώρους, αποδεικνύοντας ότι τα κόμματα χωρίζουν, ενώ ο Λαϊκός Σύνδεσμος ενώνει.
nd_pros_xa_alco

Επίσης σημαντική είναι και η συσπείρωση των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, η οποία έχει σχηματίσει μια πολύ συμπαγής εκλογική βάση σε σχέση με το υψηλό ποσοστό που λαμβάνει με την συσπείρωση να κυμαίνεται στο 88%. Το γεγονός αυτό δικαιολογείται από την συνέπεια λόγων και πράξεων, αφού η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που έχει πραγματοποιήσει το 100% των προεκλογικών της εξαγγελιών. Στις συσπειρώσεις των υπολοίπων κομμάτων το Πασόκ έχει εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό της τάξης του 44% όπως και η Δημάρ με 46%, οι Αν.ελ. 59%, το Σύριζα 66%, η ΝΔ 68% ενώ οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ είναι απολιθωμένοι με 87%.
suspeirosi_alco

Το ποσοστό της Χρυσής Αυγής όχι μόνο ανεβαίνει, αλλά ατσαλώνεται συνεχώς κόντρα στον διαρκή επικοινωνιακό πόλεμο και τις επίδοξες προβοκάτσιες που στήνει το σύστημα. Η δύναμη του Αγώνα, της Πίστης και της Αντίστασης απέναντι στους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους είναι εδώ και είναι θέμα χρόνου να ξεβρωμίσουμε μια και καλή την Πατρίδα μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/stathera-trith-dunamh-h-chrush-augh-sthn-psalidismenh-dhmoskophsh-ths-alco#.UX6IcrWePRM#ixzz2Rrdbymiv

Comments Off on Σταθερά τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή στην ψαλιδισμένη δημοσκόπηση της ALCO

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.