Στα χέρια ξένων το κέντρο των Αθηνών. Συνεχίζεται το ξεπούλημα της Ελλάδας από τους Νενέκους των Μνημονίων

Όταν τα λέγαμε εμείς, οι “κακοί φασίστες”, οι Χρυσαυγίτες έλεγαν ότι λέμε ψέματα, ότι είμαστε συνωμοσιολόγοι, ρατσιστές, ναζί. Όταν λέγαμε ότι με τους λαθρομετανάστες υποβαθμίζουν ολόκληρες περιοχές των Αθηνών γα να πέσει η αξία τους και μετά να τις αγοράσουν μας απαντούσαν ότι είμαστε εξτρεμιστές. Και όμως λέγαμε την Αλήθεια! 

Εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, 11 Απριλίου 2021: “Αλλάζει χέρια το κέντρο των Αθηνών – Επενδύσεις από Ισραηλινούς, Τούρκους, Άραβες, Ρώσους”…

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έλεγε, λοιπόν, την Αλήθεια, μία Αλήθεια που δεν έπρεπε να ακούγεται. Ανάμεσα στα ακίνητα, που αγόρασαν σε τιμές χαμηλές οι ξένοι το Σαρόγλειο Μέγαρο στην Σταδίου, μεγάλα ξενοδοχεία στην Ομόνοια, στην Πλάκα, στην Ερμού, στην Κάνιγγος, στην Λιοσίων, στην Αθηνάς κλπ.

Ζούμε το ξεπούλημα μίας ολόκληρης χώρας και ήμασταν οι μόνοι που αντισταθήκαμε και γι΄ αυτό έπρεπε οι επίορκοι του άθλιου προτεκτοράτου να μας βάλουν φυλακή.

Comments Off on Στα χέρια ξένων το κέντρο των Αθηνών. Συνεχίζεται το ξεπούλημα της Ελλάδας από τους Νενέκους των Μνημονίων

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.