«Στα όπλα» καλεί ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης για να αντιμετωπίσει την Ελληνική Αυγή

«Στα όπλα» καλεί ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης για να αντιμετωπίσει την Ελληνική Αυγή

του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, υποψηφίου Δημάρχου με την «Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη»

Διαβάζοντας τα δημοσιεύματα του τοπικού Τύπο,  εύλογα αναρωτιέται κανείς σε ποια δημοκρατία ζούμε και ποιοι είναι αυτοί τέλος πάντων που υποτίθεται ότι την υπηρετούν. Κι αυτό γιατί δημοσιεύονται κάποια σχόλια και τίτλοι, που αν αποδίδονταν σε άλλο πολιτικό πρόσωπο που ανήκει στην Χρυσή Αυγή, θα είχαμε μια νέα «χρυσαυγιάδα» και νέα υβριστικά σχόλια εις βάρος μας, χωρίς, φυσικά, να μας δίνεται η δυνατότητα αντιλόγου.

Ασφαλώς, γνωρίζαμε εξ αρχής πως η κάθοδος της Χρυσής Αυγής με τον συνδυασμό «Ελληνική Αυγή» στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα αποτελούσε μια πράξη-πρόκληση για το σάπιο κατεστημένο, αλλά ουδείς θα προέβλεπε τον έκδηλο πανικό που έχει καταβάλλει τους αντιπάλους μας, οι οποίοι, μη δυνάμενοι πλέον να κρατήσουν τα προσχήματα, περνούν στην επικοινωνιακή αντεπίθεση χρησιμοποιώντας ακραίες εκφράσεις σε μια ύστατη προσπάθεια πόλωσης του κλίματος.

Σε δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας της Θεσσαλονίκης διαβάσαμε προ εβδομάδος τα επικριτικά σχόλια δύο ανθρώπων, οι οποίοι δεν δίστασαν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, να χαρακτηρίσουν προσβολή για την Θεσσαλονίκη την ψήφο υπέρ της Ελληνικής Αυγής, αν και κανείς τους ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει πως ο λαός της Μακεδονίας θα είναι αυτός που θα κρίνει τι είναι πρόκληση γι᾽ αυτούς και τι όχι.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο xathess.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sta-opla-kalei-o-antiproedros-tou-d.s.-thessalonikhs-gia-na-antimetwpisei-t#ixzz2wLs82oed

Comments Off on «Στα όπλα» καλεί ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης για να αντιμετωπίσει την Ελληνική Αυγή

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.