Στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων το σύνθημα έγινε πράξη: Τίποτε δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!

Στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων το σύνθημα έγινε πράξη: Τίποτε δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!

Η Τ.Ο. Βορείων Προαστίων έγινε ο απευθείας δέκτης του μίσους που συστηματικά επί έναν και πλέον μήνα καλλιέργησαν τα πολιτικά κόμματα και τα φερέφωνα τους στα κανάλια. Παρόλο τον πόλεμο και την τρομοκρατία, οι Συναγωνιστές και οι Συναγωνιστρίες της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων έκαναν πράξη το διαχρονικό σύνθημα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή: Τίποτε δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!

Στις  15-11-2013, τα  γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων είχαν την χαρά και την τιμή να υποδεχτούν την συναγωνίστρια και βουλευτή Β’ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, η οποία μπροστά στα δεκάδες μέλη και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου, που είχαν κατακλύσει  ασφυκτικά την αίθουσα ομιλιών, απηύθυνε τον θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό του Αρχηγού μας, μέσα από τα κελιά της τιμής με την προτροπή να τιμήσουμε όλοι την μνήμη και το αίμα των αδικοχαμένων  αδερφών μας, Γιώργου και Μανώλη, οι οποίοι  έγιναν πανευρωπαϊκά πρότυπα αγώνα και τιμής!

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Κώστας Αλεξανδράκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην μεταβολή του αξιακού συστήματος που επήλθε την βραδιά του Πολυτεχνείου. Αναφέρθηκε στους ιστορικούς μύθους που περιβάλλουν την συγκεκριμένη επέτειο, αλλά και στον κόσμο που κληροδότησε στην σημερινή Ελληνική Νεολαία η περιβόητη “γενιά του Πολυτεχνείου”. Έναν κόσμο που οικοδομήθηκε πάνω στο αίμα των νεκρών της Κύπρου και έχει ως θεμέλιο λίθο του την λατρεία των διεφθαρμένων για το χρήμα. Έναν κόσμο, του οποίου ευθύς απόγονος είναι το σημερινό σύστημα της κλεπτοκρατίας που οδήγησε την Χώρα στα δεσμά του μνημονίου.

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων
Λ. Ηρακλείου 420, Ν. Ηράκλειο
Παρασκευή 19:00 – 21:00
Τηλ: 210 2810610

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sthn-t.o.-boreiwn-proastiwn-to-sunthhma-egine-prajh-tipote-den-lugizei-tous#ixzz2l0faYUB7

Comments Off on Στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων το σύνθημα έγινε πράξη: Τίποτε δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.