Στον “παλμό” των εκλογών: Τρίτη δύναμη με διψήφια ποσοστά η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση του Κούλογλου

Την στιγμή που το “Μπομπολιστάν” παίζει τα ρέστα του στην παραπλάνηση και την δημιουργία ψεύτικων εντυπώσεων με χαλκευμένες δημοσκοπήσεις, έρχεται η έρευνα της Palmos Analysis για το Tvxs του φανατικού πολέμιου της Χρυσής Αυγής Κούλογλου να δώσει μια διαφορετική εικόνα.

Τα ποσοστά της εν λόγω δημοσκόπησης βέβαια σε καμία περίπτωση δεν τα υιοθετούμε, επειδή γνωρίζουμε πως η Χρυσή Αυγή αυτήν την στιγμή αγγίζει ποσοστά πάνω από 20% και η ψοφοδεξιά βρίσκεται στην τρίτη θέση στα όρια του 10%.

Οφείλουμε όμως να παραδεχθούμε πως η εν λόγω δημοσκόπηση, καίτοι διενεργήθηκε για τους φανατικούς εχθρούς της Χρυσής Αυγής, παρουσίαζει μια πιο αντικειμενική προσέγγιση στην πραγματικότητα. Όπως επισημαίνεται μάλιστα από τους ίδιους τους αναλυτές: “Tα υψηλά ποσοστά της αδιευκρίνιστης ψήφου ενδέχεται να επηρεάσουν τα τελικά αποτελέσματα όχι μόνο των δύο πρώτων κομμάτων αλλά και των υπολοίπων, ανάμεσα στα οποία η Χρυσή Αυγή διατηρεί σταθερό προβάδισμα“.

Σύμφωνα με την έρευνα της Palmos Analysis τα κόμματα στις ευρωεκλογές λαμβάνουν τα κάτωθι ποσοστά:

 

ΣΥΡΙΖΑ 19,9%
ΝΔ 16,1%
Χρυσή Αυγή 11%
ΠΑΣΟΚ 3,5%
ΚΚΕ 3,4%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,4%
ΛΑΟΣ 1,5%
ΔΗΜΑΡ 1,2%
Οικολόγοι Πράσινοι 1,1%

Για τις εθνικές εκλογές τα κόμματα συγκεντρώνουν:

ΣΥΡΙΖΑ 25,1%
ΝΔ 20,1%
Χρυσή Αυγή 10,1%
ΚΚΕ 3,8%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 3,5%
ΠΑΣΟΚ 3,5%
ΔΗΜΑΡ 1,9%

Για ακόμη μια φορά θα επαναλάβουμε πως το βράδυ των εκλογών θα αναδειχθεί ο θρίαμβος της Χρυσής Αυγής και οι ψευτοδημοσκόποι θα ψάχνουν πάλι τρύπα να κρυφτούν. Ό,τι και να κάνουν ο Μάιος έρχεται!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ston-palmo-twn-eklogwn-trith-dunamh-me-dipshfia-pososta-h-chrush-augh-se-dh#ixzz2ujwYttBQ

Comments Off on Στον “παλμό” των εκλογών: Τρίτη δύναμη με διψήφια ποσοστά η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση του Κούλογλου

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.