Στους φορολογούμενους τα χρέη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ

Στους φορολογούμενους τα χρέη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ

Το κύκνειο άσμα του ΠΑΣΟΚ και η αποχώρηση του από την πολιτική ζωή του τόπου έχουν ήδη δρομολογηθεί. Η εγκληματική οργάνωση, όπως έχουμε ήδη γράψει, σχεδιάζει να κατέβει με άλλο όνομα στις ευρωεκλογές, με στόχο να παραπλανήσει όσους δεν θα έχουν πληροφορηθεί ότι κάτω από το νέο όνομα θα κρύβεται η  παλιά κλεπτοκρατική συμμορία, με αναβίωση μάλιστα της χειρότερης σημιτικής περιόδου της.

Μία από τις παρελκόμενες συνέπειες της τακτικής αυτής, όπως εξιστορεί ένας έμπειρος τραπεζικός παράγων, σε καθημερινή εφημερίδα είναι ότι τα χρέη της εγκληματικής συμμορίας θα περάσουν στον ανυποψίαστο Έλληνα φορολογούμενο. Θυμίζουμε χάριν της ιστορίας ότι τα δάνεια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αγγίζουν τα 220 εκατ. ευρώ, ποσό που θα χρεωθεί ο Ελληνικός Λαός όταν αποδημήσουν οριστικά και αμετάκλητα.

Σε αυτή την τακτική προσανατολίζεται και η ΝΔ, αφού ήδη έχουν αρχίσει οι διεργασίες για την αλλαγή ονόματος (και ΑΦΜ…) με αποτέλεσμα να χρεώσει τους Έλληνες για τα ανομήματα της.  

Βέβαια, για τα συγκεκριμένα χρέη έχει ήδη δοθεί «αμνηστία» στους τραπεζίτες που τα υπέγραψαν αυτά τα θαλασσοδάνεια μέσα από την ντροπολογία που πέρασαν τον Απρίλιο του 2013. Η ντροπολογία έλεγε για τα δάνεια που έδωσαν οι τραπεζίτες με μηδενικές εγγυήσεις ότι  «δεν διαπράττουν απιστία τα όργανα της τράπεζας που εισηγούνται, αποφασίζουν, εγκρίνουν και χορηγούν δάνεια σε νομικά πρόσωπα είτε δημοσίου, είτε ιδιωτικού, του ευρύτερου δημόσιου τομέα.». Καθίσταται σαφές ότι η κυβέρνηση λειτουργώντας παρανόμως και αντισυνταγματικώς μεταβίβασε έτσι τα χρέη των κομμάτων της αμαρτίας στον Ελληνικό Λαό.

Έτσι τώρα οι εγκληματικές συμμορίες ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για το colpo grosso, να αλλάξουν όνομα και να πάρουν την λεία, μεταβιβάζοντας τα χρέη τους νομότυπα στον Ελληνικό Λαό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/stous-forologoumenous-ta-chreh-tou-pasok-kai-ths-nd#ixzz2rbTWqCZ1

Comments Off on Στους φορολογούμενους τα χρέη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.