Στο ζενίθ η αντιρατσιστική προπαγάνδα στην Γερμανία: Ιστοσελίδα παρέχει συμβουλές για σεξ στους λαθρομετανάστες!

Στο ζενίθ η αντιρατσιστική προπαγάνδα στην Γερμανία: Ιστοσελίδα παρέχει συμβουλές για σεξ στους λαθρομετανάστες!

Ο κατήφορος δεν έχει τέλος για τις ευρωπαϊκές αξίες.

Η τελευταία εφεύρεση στην Γερμανία, πάντα υπέρ των λαθρομεταναστών είναι ένας διαδικτυακός ιστότοπος που εξηγεί πώς πρέπει να κάνουν σεξ οι μετανάστες με τις Γερμανίδες. Ακριβώς, καλά διαβάσατε. Ο καλός άγριος πάντα ενεργεί με αθωότητα και είμαστε εμείς που πρέπει να του εξηγήσουμε ότι δεν πρέπει να βιάζει τις γυναίκες. Από όλο αυτό που έγινε στην Κολονία την νύχτα της πρωτοχρονιάς, το μόνο που κατάλαβε η γερμανική κυβέρνηση είναι μόνο το παραπάνω.

Πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε το σαιτ που ονομάζεται: “Zanzu, my body in words and images“, το οποίο χειρίζεται η γερμανική κυβέρνηση σε συνεργασία με την κυβέρνηση του Βελγίου. Μια ιστοσελίδα που έχει σκοπό να “δώσει σεξουαλικές συμβουλές” στους μετανάστες οι οποίοι δεν γνωρίζουν την Γερμανική πραγματικότητα. Είναι διαθέσιμο σε 12 γλώσσες μεταξύ των οποίων τα αραβικά, τα τούρκικα και απευθύνεται σε μη λευκούς ανθρώπους.

Μέσα στην εφαρμογή ” σεξουαλικοί τύποι” περιλαμβάνονται και εικόνες με φιγούρες διαφυλετικές. Έτσι προωθούνται πλέον οι πολυπολυτισμικές σχέσεις στην νέα Ευρώπη των Τραπεζών και των τοκογλύφων. Η ηθική και πολιτιστική καταστροφή ολοκληρώνεται κάθε μέρα που περνά με τρόπο που οι λαοί φαίνεται να αποδέχονται.

Και φέρνει πλέον, εμάς τους Εθνικιστές να αποτελούμε την μοναδική σανίδα σωτηρίας αυτού του πολιτισμού.

Μποβιάτσος Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/polupolitismikh-germania-antiratsistikh-propaganda#ixzz42SVWBdAc

Comments Off on Στο ζενίθ η αντιρατσιστική προπαγάνδα στην Γερμανία: Ιστοσελίδα παρέχει συμβουλές για σεξ στους λαθρομετανάστες!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.