Στρατηγός Ελ. Συναδινός στην “Ελεύθερη Ώρα”: H τουρκία προΐσταται του σχεδίου διαμελισμού της Ελλάδας με τις ευλογίες των ΗΠΑ και της ΕΕ!

Στρατηγός Ελ. Συναδινός στην “Ελεύθερη Ώρα”: H τουρκία προΐσταται του σχεδίου διαμελισμού της Ελλάδας με τις ευλογίες των ΗΠΑ και της ΕΕ!

Ο κ. Ελευθέριος Συναδινός, ο Εθνικιστής ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, δεν είναι κάποιο “τυχαίο” πρόσωπο από τους πολιτικάντηδες άλλων κομμάτων, χωρίς “γαλόνια” και χωρίς να έχουν προσφέρει τίποτα στην Ελλάδα! Ας δούμε λίγο την πορεία του Στρατηγού Συναδινού:

Αποφοίτησε από όλα τα σχολεία του Όπλου του -του Πεζικού-, των Σχολείων των Ειδικών Δυνάμεων, της ΑΣΠ και στης ΣΕΘΑ. Υπηρέτησε σε όλους τους τύπους Μονάδων και διοίκησε όλα τα κλιμάκια Διοικήσεων Ειδικών Δυνάμεων μέχρι και το επίπεδο Ταξιαρχίας. Συγκεκριμένα, διοίκησε το ΛΣ/32 ΤΑΞΠΝ, την Ε΄ΜΚ, την Λ΄ΜΚ στην Κύπρο, την Ελληνική Δύναμη Κοσσυφοπεδίου (ΕΛΔΥΚΟ) και την 1η ΤΑΞ ΚΔ-ΑΛ. και από το Μάιο του 2007, για 2 έτη, την 1η ΤΑΞ ΚΔ-ΑΛ. Υπηρέτησε επίσης, ως επιτελής, στην 32  ΤΑΞΠΝ, στο Β΄ΣΣ αλλά και ως Τμηματάρχης Σχεδίων στον κλάδο Ολυμπιακών αγώνων. Υποδιευθυντής του ΓΕΣ/ΔΕΔ μέχρι το 2010, προήχθη, στον βαθμό του Υποστράτηγου και τοποθετήθηκε Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων. Μέχρι το φθινόπωρο του 2011, όταν αποστρατεύθηκε, διετέλεσε Διοικητής ΜΕΡΥΠ. Τιμήθηκε με όλα τα προβλεπόμενα, για τον βαθμό του παράσημα, μετάλλια και διαμνημονεύσεις.

– Πρόσφατα, ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, σας απέβαλλε από την αίθουσα! Ένα γεγονός, το οποίο προκάλεσε πολλά ερωτηματικά. Τι ακριβώς συνέβη; 

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας, στο Στρασβούργο, την Τετάρτη 09 Μαρτίου 2016, στη συζήτηση με θέμα το αποτέλεσμα της διάσκεψης κορυφής μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας, παρενέβην και αναφέρθηκα στους ηγέτες των χωρών μελών της ΕΕ ότι, στη διάσκεψη κάθονταν και άκουγαν ένα στυγνό εκβιαστή, ένα κοινό απατεώνα, τον Νταβούτογλου, να θέτει όρους παράδοσης και υποταγής χωρίς να έχουν το σθένος να τον αντιμετωπίσουν.

Θέλοντας δε, να επισημάνω το γεγονός ότι οι Τούρκοι απλά φωνάζουν ενώ αν τους δείξεις πυγμή και αποφασιστικότητα, υποχωρούν, μετέφερα λόγια Οθωμανών λογίων που τους παρομοιάζουν με σκυλιά και τους προσδιορίζουν ως πνευματικά βάρβαρους, θεομπαίχτες, αγύρτες και βρωμιάρηδες . Η έκφραση αυτή λήφθηκε από ορισμένους ευρωβουλευτές ως ρατσιστική και απευθύνθηκαν στον πρόεδρο Σούλτζ ο οποίος δεν ήταν παρόν στη συζήτηση, να εξετάσει το περιστατικό και να λάβει μέτρα εναντίον μου.

Ο Σούλτζ, αφού εξέτασε την ομιλία μου, όπως είπε, διαπίστωσε ότι περιείχε ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς και στη συνέχεια εισήλθε στην αίθουσα ανακοινώνοντας την απόφασή του να μου απαγορεύσει να συμμετάσχω στις δραστηριότητες της Ολομέλειας για το υπόλοιπο της ημέρας. Ο Σούλτζ, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ενήργησε ως πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αλλά ως πιόνι των αντι-εθνικιστικών κέντρων εξουσίας. Όχι μόνο δεν εφάρμοσε τον κανονισμό του Ευρωκοινοβουλίου, αλλά τον καταστρατήγησε εσκεμμένα.

Το χειρότερο όμως είναι ότι, μέσα στο “υποτιθέμενο” ναό της δημοκρατίας οι ίδιοι υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, χρησιμοποιούν την ελευθερία της έκφρασης κατά το δοκούν και το συμφέρειν. Όταν λέγονται εκφράσεις που τους βολεύουν, αυτές αποτελούν ελευθερία του λόγου αλλά όταν λέγονται αλήθειες που δεν τους συμφέρει, τις βαφτίζουν ρατσιστικές.  Συγχαρητήρια για την δημοκρατική δικτατορία τους. Αυτό έχω να πω.

Όσον αφορά, στην έκταση και το περιεχόμενο της είδησης από τα ΜΜΕ στην Ελλάδα, με ελάχιστες εξαιρέσεις όπως η εφημερίδα σας, προέβαλαν με δόλο και ψευδώς, ότι ήταν η πρώτη φορά που αποβλήθηκε Έλληνας Ευρωβουλευτής από την Ολομέλεια. Έχει αποβληθεί ο Παπαδάκης του ΚΚΕ, περίπου ένα χρόνο πριν, διότι δεν επέτρεπε στην Μαρί Λεπέν να μιλήσει κάνοντας φασαρία και δείχνοντας το επίπεδό του.

– Στην Ελλάδα επικρατεί ένα γενικό πολιτικό χάος… Η κυβέρνηση παραπαίει, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν πείθει, το (αντι)-«συνταγματικό τόξο» κινείται ανθελληνικά και αντιχριστιανικά. Πώς θα πρέπει να κινηθούν οι Έλληνες πατριώτες, ποιες πρέπει να είναι οι επόμενες κινήσεις του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή;

Οι Έλληνες πρέπει να αγωνιστούν και να αντισταθούν, όπως έχουν δείξει στο παρελθόν ότι μπορούν και ξέρουν να κάνουν. Διότι μετ΄ ου πολύ θα έχουμε χάσει αυτά για τα οποία έχυσαν αίμα οι αγωνιστές του 1821, ώστε να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι, ήτοι την Πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια. Τα τρία ιδανικά του έθνους που κράτησαν όρθιους τους Έλληνες ανά τους αιώνες.

Η Χρυσή Αυγή θα πρέπει να εντείνει τον αγώνα στην ενημέρωση, ώστε και στο τελευταίο χωριό να μάθουν ότι είναι η μόνη δύναμη που αντιστέκεται στον ορυμαγδό αυτό που πλήττει την πατρίδα μας εδώ και δεκαετίες και που έχει ενταθεί τα τελευταία χρόνια. 

– Η Χρυσή Αυγή κατήγγειλε σε όλους τους τόνους και πρωτοστάτησε δυναμικά κατά της κάρτας του πολίτη! Αλήθεια, τι μας ετοιμάζει η Νέα Τάξη Πραγμάτων; Πού τελικά αποσκοπούν όλες αυτές οι μεθοδεύσεις και τι πρέπει να πράξει ο Έλληνας Ορθόδοξος Χριστιανός, από τη στιγμή που χωρίς την κάρτα πολίτη δεν θα μπορεί να ανήκει, ουσιαστικά, στην οργανωμένη κοινωνία;

Για τη νέα τάξη πραγμάτων είναι γεγονός ότι, ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, είχε πολλές φορές αναφερθεί προφητικά. Ήρθε η ώρα τώρα να πραγματοποιηθεί το μαρκάρισμα. Η αφαίρεση της προσωπικότητας εκάστου και η μαζικοποίηση-πολτοποίηση στη κοινωνία. Ο άνθρωπος έχει λογική και με βάση αυτή κινείται. Δεν είναι αριθμός ώστε να χρησιμοποιείται ανάλογα για την παγκοσμιοποίηση που θέλει να επιβάλει η νέα τάξη πραγμάτων.

Πρωτίστως η Ελληνική Εκκλησία να προτάξει την Ορθοδοξία μας, ενημερώνοντας τον Ελληνικό λαό για το τι μέλει γενέσθαι, να αντιπαρατεθεί με την αθεΐα όλων των πολιτικών δυνάμεων του λεγόμενου συνταγματικού τόξου και να ματαιώσει τα σχέδια όλων αυτών που θέλουν από Έλληνες Ορθοδόξους Χριστιανούς να μας μετατρέψουν σε άμορφη μάζα, αγόμενους και φερόμενους από το Σιωνισμό και τη Μασονία.

Η Χρυσή Αυγή θα σταθεί αρωγός στο πλευρό της εκκλησίας στη μάχη αυτή με όλες τις δυνάμεις της και με τη βοήθεια του λαού, μέσα από τις νομοθετικές λειτουργίες της Βουλής των Ελλήνων θα προσπαθήσει να αναστρέψει την κατάσταση.  

– Τώρα, με το λεγόμενο «προσφυγικό» (στην πραγματικότητα, λαθρομεταναστευτικό), δημιουργούν ολόκληρες ισλαμουπόλεις και μάλιστα σε υπερευαίσθητα και νευραλγικά σημεία της Βόρειας Ελλάδας, δίπλα στη Θράκη. Πόσο εύκολο θα είναι πλέον για την Τουρκία, υπό τις συνθήκες αυτές, να καταλάβει το τμήμα της ελληνικής επικράτειας ανατολικά του Νέστου ποταμού σε περίπτωση ελληνοτουρκικής σύρραξης; 

Για τις συνέπειες του μεταναστευτικού, η Χρυσή Αυγή ήταν η μόνη πολιτική δύναμη που είχε ενημερώσει του Έλληνες. Τώρα, η δεύτερη φορά αριστερά προσπαθεί με την προπαγάνδα να ευαισθητοποιήσει το λαό να δεχθεί αυτή τη κατάσταση, η οποία στην ουσία είναι η μεγαλύτερη προδοσία που έχει υποστεί η πατρίδα μας. Διότι, δεν είναι απλό όπως θέλουν να μας το σερβίρουν, αλλά ένα καλοστημένο σχέδιο ισλαμοποίησης και αλλοίωσης του πληθυσμού της χώρας μας. “Το όμαιμο, το ομόγλωσσο και τα κοινά θεών ιδρύματα”  κατά τον Ηρόδοτο, θα εξαφανισθούν ώστε εύκολα τότε θα διαμελισθεί η Ελλάδα. Η Τουρκία βέβαια προΐσταται του σχεδίου με τις ευλογίες των ΗΠΑ και της ΕΕ. 

– Η πρόσφατη προκλητική κίνηση των Ιταλών να φέρουν καραμπινέρους στην ελληνοαλβανική μεθόριο, μαζί με τις ομάδες αγγλοαμερικάνων μισθοφόρων και των συμμοριτικών ομάδων UCK και UCC, κατά πόσο νομίζετε ότι θέτουν σε κίνδυνο το τμήμα της ελληνικής επικράτειας από την Κέρκυρα μέχρι τα ελληνοσκοπιανά σύνορα; 

Δεν με εκπλήσσει η συμπεριφορά ούτε της Ιταλίας, ούτε της Αλβανίας. Η ιστορία επαναλαμβάνεται σε άλλες εποχές και με διαφορετικές ηγεσίες. Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε για την πατρίδα μας. Πως χειριζόμαστε τα σύνορά μας.  Με τις αριστερίστικες πολιτικές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τώρα και με την αδιαφορία όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων της Ελλάδας, έχουμε επιτρέψει την Ευρωπαϊκή Ένωση να θεωρεί ότι τα εξωτερικά σύνορά της, τα διασφαλίζουν, τα Σκόπια και η Τουρκία. Αυτό δεν είναι μόνο κατάντια. Είναι εγκληματική ενέργεια όσον αφορά στην εξωτερική μας πολιτική αλλά και στην γεωστρατηγική και γεωπολιτική μας αξία.

Αυτή τη στιγμή, όλοι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θεωρούν ότι, η Ελλάδα είναι ανίκανη να προστατεύσει τα σύνορά της και απρόθυμη να διαχειριστεί τις μεταναστευτικές ροές. Αυτό είναι αποτέλεσμα της ανυπαρξίας μεταναστευτικής πολιτικής, πολιτικής άμυνας και ασφάλειας της πατρίδας μας από τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης και εντεύθεν.  Η Ελλάδα πρέπει να ασχοληθεί με τον εαυτό της, να ισχυροποιήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις, να επιβάλλει την κυριαρχία της στην επικράτειά της και ταυτόχρονα να αναπτύξει σταθερή εθνική εξωτερική πολιτική. Χωρίς ισχυρές και αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις θα είμαστε φύλλο στον άνεμο. Όπως ακριβώς επιδιώκει η αριστερά.   

– Έχετε υπηρετήσει επί μακρόν και γνωρίζουμε ότι αγαπάτε πολύ την Κύπρο. Με σημεία στηρίξεως την Ιερά Μονή Σταυροβουνίου και την περιοχή Σολέας, κατά πόσο πιστεύετε ότι είναι εφικτή μία νικηφόρα αντεπίθεση των ελληνικών (ελλαδίτικων και κυπριακών) ενόπλων δυνάμεων;  

Η Κύπρος είναι Ελλάδα. Οι τύχες μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες (μητρός και θυγατέρας). Εδώ και χρόνια το ένα τρίτο αυτής, είναι κατεχόμενο από τουρκικές δυνάμεις. Πρέπει αυτή η κατάσταση να διορθωθεί σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΟΗΕ.  Δεν είναι δυνατόν να φανταστώ ότι ο Κυπριακός Ελληνισμός επιθυμεί ως λύση, μία διζωνική, δικοινωτική ομοσπονδία. Στην παρούσα φάση όμως, μετά από την μεγάλη οικονομική κρίση που έχει πλήξει Ελλάδα και Κύπρο, αναπόφευκτα έχει επηρεαστεί και η ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων σε μεγάλο βαθμό. Ως εκ τούτου δεν είναι δυνατή καμία επέμβαση ή ένοπλη σύρραξη.

Δεν φτάνει μόνο η ψυχή των αγωνιστών. Σε τέτοιες ακραίες καταστάσεις απαιτούνται ισχυρές ένοπλες δυνάμεις που αυτή τη στιγμή δε διαθέτουμε. Βέβαια, είναι στα χέρια των πολιτών το μέλλον της πατρίδος μας. Οι ίδιοι οι πολίτες πρέπει με την ψήφο τους, να επιλέξουν ως εκπροσώπους αυτούς που έμπρακτα θα αγωνιστούν για να μείνει η Ελλάδα και η ελληνική Κύπρος όρθια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/strathgos-el.-sunadinos-sthn-eleutherh-wra-h-tourkia-proistatai-tou-schedio#ixzz43dl7I7iR

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One Response to Στρατηγός Ελ. Συναδινός στην “Ελεύθερη Ώρα”: H τουρκία προΐσταται του σχεδίου διαμελισμού της Ελλάδας με τις ευλογίες των ΗΠΑ και της ΕΕ!