Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην ελληνική Πρεσβεία στις Βρυξέλλες ενάντια στις πολιτικές διώξεις – Φωτορεπορτάζ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην ελληνική Πρεσβεία στις Βρυξέλλες ενάντια στις πολιτικές διώξεις - Φωτορεπορτάζ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε χθες, έξω από την ελληνική Πρεσβεία στις Βρυξέλλες. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τις συνεχιζόμενες -παράνομες και αντισυνταγματικές- διώξεις της ελληνικής, κατ’ όνομα τουλάχιστον, κυβέρνησης, ενάντια στο τρίτο σε εκλογική δύναμη πολιτικό κόμμα της Ελλάδος, στο κίνημα της Χρυσής Αυγής.

Στην συγκέντρωση παρευρέθησαν Βέλγοι, τόσο Βαλλόνοι, όσο και Φλαμανδοί, Βρετανοί, Γερμανοί και -φυσικά- Έλληνες Εθνικιστές. Παρόντες ήταν επίσης ο Γερμανός Ευρωβουλευτής Udo Voigt, ο Βρετανός, πρώην Ευρωβουλευτής Nick Griffin, ο Πρόεδρος του Βελγικού Εθνικού Κινήματος NATION Jean-Pierre Demol, όπως βεβαίως και οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Συναδινός και Στρατηγός Επιτήδειος.

Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης πραγματοποιήθηκαν ομιλίες και στο τέλος αποδόθηκε ψήφισμα διαμαρτυρίας στις ελληνικές αρχές. Η συγκέντρωση έκλεισε με την υπόσχεση όλων των παριστάμενων πως θα συνεχίσουν μαζί τον Αγώνα για μια Ελεύθερη Ευρώπη των Εθνών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sugkentrwsh-diamarturias-sthn-ellhnikh-presbeia-stis-brujelles-enantia-stis#ixzz3EQwHwI00

Comments Off on Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην ελληνική Πρεσβεία στις Βρυξέλλες ενάντια στις πολιτικές διώξεις – Φωτορεπορτάζ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.