Συγκέντρωση οργής των ομολογιούχων εναντίον Σαμαρά-Βενιζέλου

Συγκέντρωση οργής των ομολογιούχων εναντίον Σαμαρά-Βενιζέλου

Συγκέντρωση των μικροομολογιούχων πραγματοποιήθηκε έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας, στο Αρσάκειο, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από το δραματικό «κούρεμα» των οικονομιών τους, με έμπνευση του τότε υπουργού Οικονομικών Βαγγέλη Βενιζέλου στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Σε 15.000 υπολογίζεται ότι ανέρχονται οι Έλληνες που δεν απέφυγαν το «κούρεμα» των ομολόγων τους, το οποίο σε ορισμένες περιπτώσεις έφτασε μέχρι και το 85%! Κόποι μιας ολόκληρης ζωής πήγαν χαμένοι εξαιτίας ενός απατεώνα υπουργού, ο οποίος τους κορόιδεψε. Η «τιμωρία» αυτού του πολιτικού παχύδερμου ήταν να συγκυβερνά σήμερα μαζί με τον Σαμαρά. Γι’ αυτό, άλλωστε, οι μικροομολογιούχοι, στα δύο πανό τα οποία ανήρτησαν σήμερα, κατηγορούν το δίδυμο της συμφοράς τους.

Στο ένα γράφουν «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται», με τις φωτογραφίες του Σαμαρά και του Βενιζέλου να κοσμούν το πανό, ενώ στο άλλο μαζί με την φωτογραφία του πρωθυπουργού υπάρχει διατυπωμένη η ψευδής υπόσχεσή του (προεκλογική φυσικά), ότι θα υπάρξει «αποκατάσταση των ζημιών από το κούρεμα στους ομολογιούχους». Το τι είδους αποκατάσταση θα υπήρξε, φαίνεται από τις συνεχείς συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των ομολογιούχων.

Ποιος μπορεί να δώσει άδικο στους συμπατριώτες μας αυτούς (και όχι μόνον) για τους χαρακτηρισμούς «κλέφτες», «απατεώνες», «αλήτες» και άλλους πολύ βαρύτερους που απηύθυναν στο τραγικό αυτό ντουέτο που κατέστρεψε και συνεχίζει να καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του;

Η Χρυσή Αυγή στέκεται δίπλα στα δίκαια αιτήματα των ομολογιούχων με παρεμβάσεις εντός και εκτός Βουλής.

Γιώργος Μάστορας  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sugkentrwsh-orghs-twn-omologiouchwn-enantion-samara-benizelou#ixzz2vlGLZOTH

Comments Off on Συγκέντρωση οργής των ομολογιούχων εναντίον Σαμαρά-Βενιζέλου

Filed under ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.