Συγκρούσεις Αφγανών και Αφρικανών στην Μόρια και ένας νεκρός

Συγκρούσεις Αφγανών και Αφρικανών στην Μόρια και ένας νεκρός

Η πολυπολιτισμική κοινωνία στην πράξη στην Μόρια, όπου δεν μπορούν να συμβιώσουν οι λαθρομετανάστες μεταξύ τους και όλους αυτούς θέλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να τους μεταφέρει στις πόλεις και τα χωριά μας και να τους κάνει και… “έλληνες” πολίτες!

“Ακόμη ένας νεκρός σε συγκρούσεις μεταξύ «προσφύγων» στο Hot spot της Μόριας. Θύμα αυτή την φορά ένας 19χρονος από την ακτή του Ελεφαντοστού άγρια χτυπημένος στο στήθος και στην κοιλιά με μαχαίρι από Αφγανό.

Στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται χτυπημένοι με μαχαίρι στην κοιλιά και στο μηρό άλλοι δυο «μετανάστες« Αφρικανοί από το Κογκό και την Ακτή του Ελεφαντοστού 33 και 19 ετών αντίστοιχα. Ενώ ένας τρίτος νοσηλεύεται χτυπημένος με ξύλο στο κεφάλι Όλα ξεκίνησαν στις 2 περίπου μετά τα μεσάνυχτα με αφορμή την κλοπή από Αφγανό ενός κινητού τηλεφώνου ιδιοκτησίας Αφρικανού.

Σύντομα η σύρραξη γενικεύτηκε με τα παραπάνω αποτελέσματα. Από την αστυνομία έχουν γίνει προσαγωγές και θεωρείται ότι ο ένας από τους προσαχθέντες είναι ο Αφγανός δράστης της φονικής επίθεσης.”

elora.gr

Comments Off on Συγκρούσεις Αφγανών και Αφρικανών στην Μόρια και ένας νεκρός

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Comments are closed.