Συμβαίνει τώρα: Διασύρεται από πολίτες ο Δένδιας για το φιάσκο εναντίον της Χρυσής Αυγής

Συμβαίνει τώρα: Διασύρεται από πολίτες ο Δένδιας για το φιάσκο εναντίον της Χρυσής Αυγής

Έκανε το λάθος να έλθει σε απευθείας επαφή με πολίτες, χωρίς στημένες ερωτήσεις, σε ζωντανή εκπομπή.

Στην «γωνία» βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Δένδιας αναφορικά με το φιάσκο που έστησε εναντίον της Χρυσής Αυγής. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα του υπουργού να κοιτάει με αχανές βλέμμα, μην έχοντας επιχειρήματα να απαντήσει στις δίκαιες επιθέσεις των πολιτών.

Σας παραθέτουμε μερικά χαρακτηριστικά ερωτήματα:

«Αισθάνεστε υπερήφανος κ. Υπουργέ που πήγε το ελικόπτερο και πάρκαρε στον Κορυδαλλό και φύγανε; Με την Χρυσή Αυγή θα είμαστε πιο ασφαλείς»

«Ποιος έφερε την Χρυσή Αυγή κ. Υπουργέ; Δεν την έφεραν οι λαμογιές σας και οι πολιτικές σας;»

«Με τι κριτήρια έγινε το ξεφτίλισμα των αστυνομικών με την έωλη κατηγορία πως “έχουν σχέσεις με την Χρυσή Αυγή”; Γιατί ξεφτιλίστηκε με τέτοιο τρόπο το σώμα, χωρίς ουσιαστικό λόγο;»

«Καλά, εσείς δεν λέγατε ότι η Χρυσή Αυγή είχε όπλα; Που είναι τα οπλοστάσια;»

Οι πολίτες πραγματικά δείχνουν στον Δένδια ότι η επιχείρηση εναντίον της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να ξαναπάρει πίσω τα ψηφαλάκια της η Νέα Δημοκρατία, έχει εξελιχθεί σε πλήρες φιάσκο, ο οποίος κοιτά χωρίς να μπορεί να δώσει πειστικές απαντήσεις. Αναμασά τις χαζομάρες περί επερχόμενης «ανάπτυξης» και ψεύτικων κατά παραγγελίας δεικτών. Ενδεικτικό είναι ότι οι προσπάθειες Δένδια να πει ότι έχει πέσει η εγκληματικότητα, αντιμετωπίστηκε από την χλεύη των πολιτών, που ζουν την πραγματικότητα.

Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση με σπαρταριστές ερωτήσεις πολιτών που δεν μπορεί να απαντήσει ο υπουργός ΠΡΟΠΟ. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sumbainei-twra-diasuretai-apo-polites-o-dendias-gia-to-fiasko-enantion-ths#ixzz2tccOPymk

Comments Off on Συμβαίνει τώρα: Διασύρεται από πολίτες ο Δένδιας για το φιάσκο εναντίον της Χρυσής Αυγής

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.