Συμβαίνει τώρα: Εκτενής ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών

Συμβαίνει τώρα: Εκτενής ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών

Ο Αγώνας μας δεν είναι προεκλογικός, αλλά συνεχής για την Πατρίδα και τον Λαό. Από το πρωί εκατοντάδες Χρυσαυγιτών και Χρυσαυγιτισσών βρέθηκαν στα διόδια Ελευσίνας και στα διόδια Αφιδνών, προκειμένου να ενημερώσουν τον Ελληνικό Λαό για τα πολιτικά τεκταινόμενα.

Ήδη έχουν διατεθεί στους Έλληνες χιλιάδες φύλλα της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή» και ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις θέσεις και το πολιτικό πρόγραμμα του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Η αποδοχή από τον Ελληνικό Λαό είναι πραγματικά αξιοσημείωτη και αποδεικνύει ότι ο Λαός αντιλαμβάνεται τους λόγους για τους οποίους το σύστημα πολεμάει την Χρυσή Αυγή.

Ιδιαιτέρως με δεδομένο ότι μόλις χθες η συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ ολοκλήρωσε την μνημονιακή κωλοτούμπα της, υπογράφοντας το νέο μνημόνιο, πολύς είναι ο κόσμος που μας λέει ότι πλέον είναι μονόδρομος η υπερψήφιση της Χρυσής Αυγής και η στήριξη του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Πλέον έχει γίνει αντιληπτό σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πηγή αντίστασης στα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων και των παγκοσμιοποιητών και αυτό φαίνεται στις πραγματικές δημοσκοπήσεις, που γίνονται μονάχα σε επαφή με τον Λαό.

Εκτενές φωτορεπορτάζ σε λίγες ώρες

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sumbainei-twra-ektenhs-enhmerwtikh-drash-ths-chrushs-aughs-sta-diodia-eleus#ixzz3SNWjBNEG

Comments Off on Συμβαίνει τώρα: Εκτενής ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.