ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Όργιο σταλινικής λογοκρισίας από τα κρατικοδίατα κοματόσκυλα της Συριζ-ΕΡΤ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Όργιο σταλινικής λογοκρισίας από τα κρατικοδίατα κοματόσκυλα της Συριζ-ΕΡΤ

Οι χρυσοπληρωμένοι αργόμισθοι κηφήνες του κρατικοδίαιτου μορφώματος της Συριζ-ΕΡΤ ξαναχτύπησαν με δύο ακόμη άθλιες αποφάσεις κατά της Χρυσής Αυγής, αλλά και κάθε έννοιας πολυφωνίας και τήρησης των βασικών Αρχών του Συντάγματος.

Η συμμορία Τσίπρα-Παππά-Τσακνή-Ταγματάρχη και σία, κλιμακώνοντας τον πόλεμο ενάντια στη μόνη φωνή Εθνικής Αντίστασης, τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή, αποφάσισαν:

Α) Να μην μεταδώσουν ζωντανά την σημερινή ομιλία του Αρχηγού του Κινήματος στην κοινοβουλευτική μας ομάδα. Ξεπερνώντας κάθε όριο αθλιότητας προχώρησαν ακόμα πιο πέρα την σταλινική τους λογοκρισία και ακύρωσαν ακόμα και την μαγνητοσκοπημένη προβολή της ομιλίας για σήμερα. Τελικά, η κρατική τηλεόραση θα προβάλλει κονσέρβα ΑΥΡΙΟ την σημερινή ομιλία, σκοπεύοντας με την ενέργεια αυτή να την καταστήσουν ανεπίκαιρη και να μειώσουν τα ποσοστά τηλεθέασης, λόγω τριημέρου.

Β) Εντελώς παράνομα η διοίκηση των συριζομούρηδων της ΕΡΤ ΚΟΒΕΙ και το livestream, δηλαδή την προβολή της ομιλίας του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στο διαδίκτυο. Η ενέργεια αυτή συνιστά κατάφωρη παραβίαση των θεμελιωδών Αρχών του Συντάγματος και αποδεικνύει πόσο πολύ φοβούνται την φωνή της Αλήθειας οι υπάλληλοι της ανθελληνικής εξουσίας.

Το Νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής προβαίνει άμεσα στην κατάθεση αγωγής σε βάρος της διορισμένης διοίκησης της ΕΡΤ. Θα τα πούμε στα δικαστήρια με όλους όσους έχουν πάρει εργολαβία, την βρώμικη αποστολή φίμωσης της μόνης ελεύθερης φωνής που αντιστέκεται στα βρώμικα σχέδια του πολιτικού κατεστημένου.

Oι φίλοι του Κινήματος καλούνται να παραμείνουν συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας. Όσες παράνομες αποφάσεις και να λάβουν οι εχθροί της Αλήθειας, η φωνή της Χρυσής Αυγής θα συνεχίσει να ακούγεται σθεναρά και να μεταδίδεται μέσω του μοναδικού ελεύθερου βήματος XAgr.net.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/SYMVAINEI-TWRA-Orgio-stalinikhs-logokrisias-apo-ta-kratikodiata-komatoskyla#ixzz4ZbMsPODC

Comments Off on ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Όργιο σταλινικής λογοκρισίας από τα κρατικοδίατα κοματόσκυλα της Συριζ-ΕΡΤ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.