ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: 40 ροπαλοφόροι του ΑΝΤΑΡΣΥΑ συλλαμβάνονται και αφήνονται ελεύθεροι με άνωθεν εντολές

Ο Δένδιας προσπαθεί να μετατρέψει την ελληνική αστυνομία σε παραμάγαζό του και φορέα αστάθειας. Πριν από λίγα λεπτά αστυνομικοί συνέλαβαν στην συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Ρήγα Φεραίου οργανωμένη ομάδα οπλοφόρων του Ανταρσύα: συγκεκριμένα μιλάμε για 40 άτομα με πλήρη εξοπλισμό για οδομαχίες, καδρόνια, σακίδια, γάντια και αντιασφυξιογόνες μάσκες. Ενώ οι δράστες είχαν ακινητοποιηθεί και προχωρούσε η διαδικασία της προσαγωγής τους, δόθηκε άνωθεν εντολή μέσω ασυρμάτου να αφεθούν όλοι ελεύθεροι.

Το χειρότερο απ’ όλα είναι πως τους επεστράφησαν τα δολοφονικά τους σύνεργα με προφανή σκοπό να προκαλέσουν επεισόδια. Ο λόγος που οι οπλοφόροι αφέθηκαν ελεύθεροι είναι προφανής: Να εκτραχυνθεί το κλίμα, να λειτουργήσει η θεωρία των δύο άκρων και να συσπειρωθούν τα διαλυμένα μνημονιακά κόμματα (Νδ, Πασόκ) ως η δήθεν μόνη λύση στην αναρχία.

Ο Δένδιας, αποκεφαλίζοντας τη μισή ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., οδηγεί την χώρα στην αποσταθεροποίηση και δημιουργεί κλίμα εμφυλίου πολέμου. Το επιχείρημα της ΝΔ ότι χτυπάει την παρανομία καταρρέει. Τα θλιβερά επεισόδια των τελευταίων ημερών και η κατατρομοκράτηση της κοινής γνώμης συνεχίζονται.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sumbainei-twra-40-ropaloforoi-tou-antarsia-sullambanontai-kai-afhnontai-ele#.UkMS74bIbSI#ixzz2fvKhpWcT

Comments Off on ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: 40 ροπαλοφόροι του ΑΝΤΑΡΣΥΑ συλλαμβάνονται και αφήνονται ελεύθεροι με άνωθεν εντολές

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.