Συμμετοχή ΛΑΣΙΤΑ στην αυριανή απεργία ενάντια στο νέο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ

Αναφορικά με την προγραμματισμένη αυριανή απεργία την Τετάρτη 17/5 ο ΛΑΣΙΤΑ ως οφείλει θα συμμετέχει μαζικά με όλα τα μέλη του σε αυτήν την απεργία, ως παρουσία συμβολική και όχι ουσιώδη όπως μας την παρουσιάζουν εδώ και χρόνια τα αριστερίζοντα συνδικάτα, παρακλάδια του συστήματος.

Δεν απεργούμε, γιατί «ψάχνουμε» μέσα από τις σκληρές μνημονιακές πολιτικές τόσο των φιλελεύθερων καπιταλιστικών επιλογών όσο και στις «απεργίες» της αριστεράς που υπόσχονταν και συνεχίζουν να υπόσχονται την «Γη της Επαγγελίας» στον φτωχό εργάτη του μόχθου.

Ούτε συναινούμε με το επίσημο ΣΑΤΑ που φέρει την αποκλειστική πολιτική ευθύνη για την κατάντια του κλάδου. Ακολουθούσαν πιστά όλα τα προεδρεία του, τις φιλελεύθερες  πολιτικές και μαζί με ολα τα «δημοκρατικά» συνδικάτα είχαν αποτέλεσμα την «κινεζοποίηση» του λαού και του κλάδου μας, ανοίγοντας τον δρόμο στα αναίσχυντα μνημόνια που ταλανίζουν την χώρα μας, οδηγώντας χιλιάδες νέους, στην μετανάστευση και στο τρομακτικό φάσμα της ανεργίας.

Όλοι οι προαναφερθέντες συνεχίζουν να συναινούν και φέρουν μεγάλη πολιτική ευθύνη σε αυτόν τον “Αρμαγεδδώνα” που υφίσταται η Πατρίδα μας έως την ολική παράδοση της στους ξένους αφεντάδες τους ως «άξια τέκνα» της νέας Τάξης Πραγμάτων.

Ο ΛΑΣΙΤΑ απεργεί και είναι κάθετα αντίθετος στα εθνοκτόνα μνημόνια που αφανίζουν τους Έλληνες εργαζόμενους και στην υποταγή του Έθνους μας σε ξένους αφεντάδες. 

Καλούμε τους Έλληνες εργαζόμενους να συστρατευθούν μαζί μας.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΛΑΣΙΤΑ    

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/programmatismenh-apergia-thn-erchomenh-tetarth-17-5-o-la-si-ta#ixzz4hGpQmplN

Comments Off on Συμμετοχή ΛΑΣΙΤΑ στην αυριανή απεργία ενάντια στο νέο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.