Συνάντηση «γιγάντων» για την κεντροαριστερά: Ο Τζέφρυ, ο Θανασάκης ο πολιτευόμενος και ο… Ραγκούσης

Συνάντηση «γιγάντων» για την κεντροαριστερά: Ο Τζέφρυ, ο Θανασάκης ο πολιτευόμενος και ο… Ραγκούσης

Μπορεί το εγχείρημα της «ενιαίας και μεγάλης Κεντροαριστεράς» να οδηγήθηκε σε φιάσκο, αλλά κάποιοι παραμένουν αμετανόητοι στην προσπάθειά τους.

Έτσι, λοιπόν, ο… μεγάλος πολιτικός ηγέτης της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος (ο οποίος εκφράζει το 0,5% των Ελλήνων ψηφοφόρων και μπήκε στην Βουλή με την σιγουριά του πρώτου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του μορφώματος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης), στην προσπάθειά του να σώσει το πολιτικό του σαρκίο (μιας και απ΄ό,τι φαίνεται οι αποστάσεις που τον χωρίζουν από το ΠΑΣΟΚ της Φώφης αυξάνονται συνεχώς) συναντήθηκε πριν από λίγες ημέρες με τον άλλο… μεγάλο πολιτικό ηγέτη, τον Τζέφρυ Παπανδρέου του μορφώματος του ΚΙΔΗΣΟ, ενώ δεν παρέλειψε να συναντηθεί και με τον Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος (αν δεν το γνωρίζετε ευκαιρία να το μάθετε) είναι κι αυτός αρχηγός κόμματος, αλλά δυστυχώς μας διαφεύγει η ονομασία του…

Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά σε γνωστή ιστοσελίδα «Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συναντήσεις θα επαναληφθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, όταν και θα οριστικοποιηθεί το χρονοδιάγραμμα για τον μετασχηματισμό σε ενιαίο σοσιαλδημοκρατικό φορέα». Το όλο σκηνικό είναι πραγματικά τραγελαφικό.

Διαβλέποντας την σταδιακή συρρίκνωση και αποσύνθεση του ΣΥΡΙΖΑ και την αδυναμία του ΠΑΣΟΚ (Φώφη είναι αυτή. Το απόλυτο τίποτα…) να εκμεταλλευθεί δεόντως αυτή την κατάσταση, προσπαθούν κάποιοι απεγνωσμένα να καρπωθούν κάτι από το όλο σκηνικό.

Όταν όμως η… πολυθρύλητη ενιαία Κεντροαριστερά θα εκφράζεται από «ηγετικές» μορφές όπως ο Τζέφρυ, ο Θανασάκης ο πολιτευόμενος και ο «μπιφτεκάς» της Πάρου, τότε η όλη κατάσταση παραπέμπει περισσότερο στην οικογένεια Ντάλτον και στον Ραν Ταν Πλαν από το κόμικ Λούκι Λουκ παρά σε σοβαρή πολιτική προσπάθεια.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunanthsh-gigantwn-gia-thn-kentroaristera.-tzefru-thanasakhs-o-politeuomeno#ixzz4LaADCX3T

Comments Off on Συνάντηση «γιγάντων» για την κεντροαριστερά: Ο Τζέφρυ, ο Θανασάκης ο πολιτευόμενος και ο… Ραγκούσης

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.