Συνένοχος ο Αθανασίου στην παράνομη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής με εντολές Σαμαρά – Έγγραφα Ντοκουμέντα

Συνένοχος ο Αθανασίου στην παράνομη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής με εντολές Σαμαρά - Έγγραφα Ντοκουμέντα

Τον περασμένο Ιανουάριο ο υπουργός «Δικαιοσύνης» Αθανασίου προσπάθησε να καλύψει την γκάφα των ανακριτριών, οι οποίες με τις λανθασμένες ημερομηνίες αποκάλυψαν πως οι φυλακίσεις των Συναγωνιστών Παναγιώτη Ηλιόπουλου, Γεώργιου Γερμενή και του Μπούκουρα ήταν προαποφασισμένες.

Τότε μέσα στην ολομέλεια της βουλής ο Αθανασίου κάλυψε τις ανακρίτριες και τον εισαγγελέα Παναθηναϊκάκια  – Ντογιάκο λέγοντας ότι «τα λάθη έγιναν από λόγω κόπωσης» και η υπόθεση τελικά μπήκε στο αρχείο.

Σήμερα μέσα στην βουλή αποκαλύφθηκε για ακόμη μια φορά ότι υπήρχαν άνωθεν εντολές από τον Σαμαρά ώστε ο Παναθηναϊκάκιας Ντογιάκος σε συνεργασία με τις ανακρίτριες να προφυλακίσει τους βουλευτές. Ο Αθανασίου προφανώς γνώριζε τις εντολές που είχε δώσει ο Σαμαράς και κάλυψε τους επίορκους δικαστικούς χωρίς κανένα ενδοιασμό.

Τα ντοκουμέντα της ντροπής: ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ η φυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Η ανακρίτρια Κλάπα είχε υπογράψει τις αποφάσεις προφυλάκισης των βουλευτών Γερμενή, Ηλιόπουλου και Μπούκουρα από τις 9 Ιανουαρίου, ενώ οι απολογίες ελήφθησαν στις 11 και 12 Ιανουαρίου. Δημοσιεύουμε τα σχετικά έγγραφα που αποτελούν νόμιμο αποδεικτικό υλικό και τεκμηριώνουν το μεγαλύτερο πολιτικό έγκλημα στην σύγχρονη Ιστορία της χώρας μας. Η περίπτωση το έγκλημα να τελέστηκε “εκ παραδρομής” αποκλείεται, καθώς είναι αδύνατο να κάνεις το ίδιο λάθος δύο φορές το Σάββατο και τρίτη φορά την Κυριακή.

Καταθέσαμε μηνύσεις για παράβαση καθήκοντος στις ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου, καθώς και στον εισαγγελέα Ντογιάκο. Οι δικαστικοί που θα αναλάβουν να διερευνήσουν αυτή την εθνική πλέον υπόθεση, ευελπιστούμε πως θα τιμήσουν τον όρκο τους και θα διαφυλάξουν το κύρος της Δικαιοσύνης, που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από επίορκους και υποχείρια της διεφθαρμένης και ανθελληνικής κυβέρνησης.

Δημοσιεύουμε εκτός από τα ντοκουμέντα της ντροπής με τις υπογραφές της Κλάπα (που στοιχειοθετούν το έγκλημα της παράβασης καθήκοντος) και ολόκληρο το κείμενο της μηνύσεως.

 

Οι φυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής είναι παράνομες και όσο συνεχίζεται αυτή η συνταγματική εκτροπή τόσο πιο βάναυσα πλήτεται το Πολίτευμα.

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων όσο ψηλά και αν βρίσκονται και ευελπιστεί πως οι παράνομες πιέσεις της διεφθαρμένης κλίκας Σαμαρά δεν θα κάμψουν όλους τους Έλληνες δικαστές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenochos-o-athanasiou-sthn-paranomh-profulakish-twn-bouleutwn-ths-chrushs#ixzz3LW0x9rBt

Comments Off on Συνένοχος ο Αθανασίου στην παράνομη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής με εντολές Σαμαρά – Έγγραφα Ντοκουμέντα

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.