Συνέχιση των αιματηρών μέτρων εναντίον του Ελληνικού Λαού ζήτησε ο ESM από το Μπαλί

Συνέχιση των αιματηρών μέτρων εναντίον του Ελληνικού Λαού ζήτησε ο ESM από το Μπαλί

Παρακάλια του Τσακαλώτου στην Λαγκάρντ και στον Τόμσεν  για την αναβολή της σφαγής των συντάξεων εν όψει της επερχόμενης προεκλογικής περιόδου

Στην τελευταία ετήσια σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στο Μπαλί της Ινδονησίας ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος παρακαλούσε την Λαγκάρντ να μην κόψει συντάξεις στην προεκλογική περίοδο και ο επικεφαλής οικονομολόγος του ESM Ρολφ Στράουχ τόνιζε ότι είναι σημαντικό να συνεχίσει η Ελλάδα τις “μεταρρυθμίσεις”, δηλαδή να μπορέσει να συνεχιστεί από το εγχώριο αριστεροδεξιό κλεπτοκρατικό σύστημα η φτωχοποίηση της Πατρίδας μας προς τελικό όφελος των διεθνών τοκογλύφων. 

Στις 12-14 Οκτωβρίου 2018 διεξήχθη η ετήσια σύνοδος του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στο Μπαλί της Ινδονησίας όπου ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος παρακαλούσε για ακόμη μια φορά την Λαγκάρντ και τον Τόμσεν του ΔΝΤ να μην κόψει τις συντάξεις των Ελλήνων στην επερχόμενη προεκλογική περίοδο προς άγρα ψήφων.

Ακόμη και ο Νταίσενμπλουμ έγινε συνεργός στην προσπάθεια της προεκλογικής παραπλάνησης του Ελληνικού Λαού και έκανε έκκληση πρόσφατα στο προσωπικό του ιστολόγιο να υπάρξει “ευελιξία” στο κόψιμο των συντάξεων στην Ελλάδα για το 2019. Όμως οι εκλογές θα διεξαχθούν το αργότερο τον επόμενο Μάιο, άρα η εξαΰλωση των συντάξεων σε αναφορά με το κόστος ζωής θα είναι μια αρκετά νωπή πικρή ενθύμηση σε κάθε ψηφοφόρο.

Βέβαια ο κοινός παρανομαστής σε κάθε τέτοιου είδους συνέδρια των διεθνών τοκογλύφων είναι η απαραίτητη υπενθύμιση στις χώρες που έχουν πέσει στα δίκτυα τους για την απρόσκοπτη συνέχιση της φτωχοποίησης τους. Αναμενόμενα στο παραπάνω συνέδριο τοποθετήθηκε ο επικεφαλής οικονομολόγος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Ρολφ Στράουχ, όπου τόνισε ότι “είναι σημαντικό να συνεχίσει η Ελλάδα τις μεταρρυθμίσεις, να ενδυναμώσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών, να διασφαλίσει την πρόσβαση στις αγορές”.

Με απλά λόγια οι διεθνείς τοκογλύφοι πιέζουν ασφυκτικά  για την σημαντική μείωση των συντάξεων στην Ελλάδα με τον Τσίπρα να προσπαθεί μάταια να καθυστερήσει την αναπόφευκτη καταστροφή του στις επόμενες εκλογές.

Συμπερασματικά ο απαραίτητος παράγοντας για την απρόσκοπτη δήμευση της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας της Πατρίδας μας κάτω από την αφαίμαξη του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι να υπάρχουν δουλοπρεπή πολιτικά κόμματα, όπως είναι σήμερα οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και η Νέα Δημοκρατία.

Μόνο μια Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορεί να ανασυγκροτήσει το συνταξιοδοτικό σύστημα στην Πατρίδα μας που βάναυσα λεηλατήθηκε από τους διεθνείς τοκογλύφους με την απαραίτητη συνδρομή του PSI των αριστερο-δεξιο-νεοφιλελεύθερων κομμάτων.

Θ. Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunechish-twn-aimathrwn-metrwn-enantion-tou-ellhnikou-laou-zhthse-o-esm-apo#ixzz5TzGFsRod

Comments Off on Συνέχιση των αιματηρών μέτρων εναντίον του Ελληνικού Λαού ζήτησε ο ESM από το Μπαλί

Filed under Οικονομία

Comments are closed.