Συναγερμός από τους “σαμαροφύλακες”: Ξύπνα Κούλη, γιατί οι πατριώτες πάνε στην Χρυσή Αυγή!

Συναγερμός από τους “σαμαροφύλακες”: Ξύπνα Κούλη, γιατί οι πατριώτες πάνε στην Χρυσή Αυγή!

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί να υποστήριξε το σαμαρικό μπλοκ τον Κυριάκο στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές της νουδούλας, αλλά τώρα άρχισαν οι γκρίνιες και η… εσωτερική αντιπολίτευση (η οποία προφανώς θα διαρκέσει μέχρι να κάνει ο λεγάμενος την… μαγική πρόταση: οικουμενική κυβέρνηση από την παρούσα βουλή, με πρωθυπουργό τον… Σαμαρά (όλε, όλε, όλε!).   

Ωστόσο, το περιεχόμενο της… αντιπολίτευσης δεν παύει να είναι αληθινό. Αφορά την φυγή αγνών πατριωτών ψηφοφόρων της νουδούλας, προς την Χρυσή Αυγή, που το επόμενο χρονικό διάστημα (όταν η μισή κλεφτοπασοκαρία θα ενταχθεί στην νουδούλα…) αναμένεται να πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Ιδού και το σχετικό απόσπασμα από άρθρο υπό τον τίτλο «Περιορισμένα τα αντανακλαστικά της ΝΔ», που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα των φανατικών σαμαροφρόνων:

«Φοβούμαστε, όμως, ότι η ηγεσία της ΝΔ επιλέγει πιο «φιλελεύθερες» πολιτικές, πιο κεντρώες που δε θα θίγουν το «πολιτικώς ορθόν» όπως αυτό βεβαίως έχει κυριαρχήσει με τις πλάτες της ψευτοαριστεράς. Άραγε, ο Κυριάκος γιατί δεν έχει βγάλει ούτε μια ανακοίνωση για τα ομόφυλα ζευγάρια που τώρα ζητούν και υιοθεσία και φιλιούνται φόρα παρτίδα θέλοντας να προκαλέσουν; Είναι κι αυτό στην ατζέντα που δεν πρέπει να αγγίζει η ΝΔ για να μη χάσει τους κεντρώους ψηφοφόρους; Αυτά είναι κουραφέξαλα. Ας κοιτάξουν να τα διορθώσουν πριν να είναι αργά. Πριν η Χρυσή Αυγή και ο ψεκασμένος πάρει το πατριωτικό κομμάτι της ΝΔ και στη Συγγρού το ψάχνουν».

(ΥΓ): Σημαντική παρατήρηση – για να πούμε «και του στραβού το δίκιο»: όταν υποστήριζαν φόρα-παρτίδα τον Κυριάκο, δεν γνώριζαν τα σαμαρόσκυλα ότι ψήφισε το «Σύμφωνο Συμβίωσης»; Τι γυρεύουν τώρα;

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunagermos-apo-tous-samarofulakes-jupna-koulh-giati-oi-patriwtes-pane-sthn#ixzz3yfiBDdh0

Comments Off on Συναγερμός από τους “σαμαροφύλακες”: Ξύπνα Κούλη, γιατί οι πατριώτες πάνε στην Χρυσή Αυγή!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.