Συνεργασία: Η Χρυσή Αυγή εμπόδιο στα σκοτεινά σχέδια του Αντιχρίστου

xaragma

Όλοι μας ζούμε μια κατάσταση που θα ήταν αδιανόητη λίγα χρόνια πριν. Τι ακριβώς συμβαίνει; Είναι όλα αυτά δικαιολογημένα; Ασφαλώς όχι! Το Ελληνικό χρέος δεν είναι το μεγαλύτερο από όλες τις άλλες χώρες. Είναι απλώς ένα πρόσχημα για να χτυπηθεί ο Ελληνισμός. Και τούτο γιατί μόνο το Ελληνικό Πνεύμα σήμερα, μαζί με την Ορθοδοξία, αποτελούν το ανάχωμα όπου προσκρούουν τα αντιανθρώπινα σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων. Οι σκοτεινές αυτές δυνάμεις κάνουν σήμερα την τελική έφοδο για την επιβολή της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Τούτο διαφαίνεται από πολλά σημεία που δεν εξηγούνται διαφορετικά, καθώς και από κατά καιρούς δηλώσεις σημαντικών εκπροσώπων των. Και βέβαια οι σκοτεινές δυνάμεις δεν είναι ακέφαλες. Κεφαλή τους είναι ο αιώνιος Αντίχριστος, που δεν είναι μύθευμα αλλά υπάρχει και συντονίζει όλες τις σκοτεινές δυνάμεις, προσπαθώντας απεγνωσμένα να επιβάλει την παγκόσμια δικτατορία του. Θα αναφέρω μερικές μόνον από τις μεθοδεύσεις των σκοτεινών δυνάμεων. Λίγο πριν από τις εκλογές του 2012 εξεδόθη η εγκύκλιος ΠΟΛ 1077 (ΦΕΚ Β1141 της 10 Απριλίου 2012) με την οποία καταργήθηκε το τραπεζικό και το ιατρικό απόρρητο των Ελλήνων. Με την εγκύκλιο αυτή υποχρεούνται οι τράπεζες να ενημερώνουν για όλες τις συναλλαγές των πελατών τους το Υπουργείο Οικονομικών (και συγκεκριμένα τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων). Έτσι το κράτος, με πρόσχημα την πάταξη της φοροδιαφυγής, θα μπορεί να παρακολουθεί στενά όλη την οικονομική δραστηριότητα των Ελλήνων. Τούτο είναι μέρος του γενικού ελέγχου όλων των ανθρώπων, που προσπαθεί από τώρα να επιβάλει η παγκόσμια δικτατορία.

Κατά δεύτερον, πιο πριν είχε ψηφιστεί από την κυβέρνηση του Jeffrey ο νόμος 3984/11 με τον οποίο όλοι οι Έλληνες θεωρούνται πλέον δωρηταί οργάνων. Τούτο βέβαια λόγω της αδιαμφισβήτητης φιλανθρωπίας του Jeffrey, μιας φιλανθρωπίας που είναι πασιφανής από το αδιάντροπο γέλιο του που δεν συμβιβάζεται με την ιδιότητά του ως καταστροφέα της πατρίδας του. Έτσι λοιπόν αν κάποιος δεν επιθυμεί να είναι δωρητής οργάνων πρέπει να το έχει δηλώσει από πριν! Μάλιστα κάθε ασθενής που έχει πέσει σε κώμα θα … θεωρείται νεκρός και αν ακόμη δεν έχει επέλθει ο τελειωτικός θάνατος!

Τρίτον κατά σειράν. Άλλο βήμα αποτελεί η επιβολή της «Φοροκάρτας». Με αυτήν θα καταπολεμηθεί δήθεν η φοροδιαφυγή. Ποιά φοροδιαφυγή; Η Εφορία τους ξέρει ποιοί είναι οι μεγάλοι φοροφυγάδες! Γιατί δεν τους πιάνει; Ο πραγματικός σκοπός της «Φοροκάρτας» είναι, όπως δήλωσε ο ίδιος ο υφυπουργός οικονομικών κ. Μαυραγάνης, «να πληρώνουμε ακόμη και στην μικρότερη συναλλαγή με ηλεκτρονικό τρόπο». Να δείτε που στο τέλος θα απαγορεύσουν τελείως και την κυκλοφορία του χρήματος όπως το ξέρουμε σήμερα. Ίσως με πρόσχημα την πάταξη της εγκληματικότητας (ληστειών κ.λπ.). Θα γίνονται όλες οι συναλλαγές με την κάρτα και το χρήμα θα βρίσκεται συγκεντρωμένο και ατόφιο στα χρηματοκιβώτια των τραπεζών!

Τέταρτον, άλλο μέσον ελέγχου των πάντων με πρόσχημα τη φοροδιαφυγή είναι το σχεδιαζόμενο «Περιουσιολόγιο». Πρόκειται για την αναλυτική, σε ηλεκτρονική μορφή, καταγραφή και του τελευταίου αγροτεμαχίου στα Βαρδούσια ή τον Τυμφρηστό. Αν νομίζει το κράτος ότι θα τα οικονομήσει από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους είναι πολύ γελασμένο. Θα τους υποχρεώσει μάλιστα η Εφορία να κρατούν λέει και λογιστικά βιβλία!

Είναι καταφανής η βουλιμία των σκοτεινών δυνάμεων να βάλουν στο χέρι και τη γη των πολιτών. Αλλά δεν είναι μόνον οικονομικής φύσεως αυτά που μεθοδεύει ο Αντίχριστος. Έτσι, προωθεί γενικώς όλα τα εκφυλιστικά φαινόμενα της ανθρωπότητας με προεξάρχον το θέμα της ομοφυλοφιλίας. Όλο και περισσότερες χώρες εισάγουν τον λεγόμενο «γάμο των ομοφυλοφίλων»! Στην Αγγλία μάλιστα θεσπίστηκε τελευταία ακόμη και ο … θρησκευτικός γάμος των ομοφυλοφίλων. Τέτοια πρόοδος! Επίσης, στον θρησκευτικό τομέα, προωθείται η αίρεση του Οικουμενισμού στα χριστιανικά δόγματα, δηλαδή η «ένωση όλων των εκκλησιών». Όσον αφορά την Ορθοδοξία, προεξάρχων του Οικουμενισμού είναι ο ίδιος ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος. Αυτό δε σε πρώτη φάση, γιατί σε δεύτερη φάση προωθείται η ιδέα της πανθρησκείας που θα συμπεριλαμβάνει όλες τις υπάρχουσες θρησκείες ενωμένες σε μία. Γι’ αυτό και στο νέο ελληνικό μάθημα των θρησκευτικών περιλαμβάνεται η διδασκαλία όλων των θρησκειών. Η καύση επίσης των νεκρών πού προωθείται δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια εισαγωγή στα «ήθη και έθιμα» της πανθρησκείας αυτής, της θρησκείας δηλαδή της Νέας Εποχής του Αντιχρίστου.

Άφησα τελευταίο ίσως το σημαντικότερον όλων από πρακτικής πλευράς. Την  σχεδιαζόμενη για τον Σεπτέμβριο θέσπιση των εφοδιασμένων με μικροτσίπ «Νέων Ταυτοτήτων», όπως ονομάζουν τώρα την «Κάρτα του Πολίτη». Πρόκειται για τον ολοκληρωτικό και απόλυτο έλεγχο της ζωής και των κινήσεων των πολιτών, και θα αποτελεί το τέλειο και καθολικό φακέλωμα όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων. Το σατανικό δε αυτό μέσον παρακολούθησης και φακελώματος θα φέρει τον αριθμό-σύμβολο του Αντιχρίστου, το διαβόητο 666. Σαν τέτοια λοιπόν η νέα «Κάρτα του Πολίτη» δεν πρέπει να περάσει επ’ ουδενί λόγω. Πολλές οργανώσεις αγωνίζονται για να μην προχωρήσει το κράτος στην υλοποίηση των «Νέων Ταυτοτήτων», όπως για παράδειγμα το Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝ.ΚΑ.). Η προσπάθεια επιβολής των ηλεκτρονικών αυτών ταυτοτήτων είναι διεθνής. Στην Αγγλία ευτυχώς η οργάνωση Ν0121D κατάφερε να ματαιωθεί οριστικά η έκδοσή τους και το ίδιο πρέπει να γίνει και εδώ.

Όλα αυτά, και όχι μόνον, αποτελούν απαραίτητα στον Αντίχριστο βήματα για να επιβάλει την παγκόσμια δικτατορία του. Στον σχεδιασμό του αυτό όμως στέκεται ακόμη εμπόδιο η Πατρίδα μας, η Αιωνία Ελλάς, και η Ορθοδοξία. Και δεν θα έστεκε εμπόδιο ούτε η Πατρίδα μας, αν δεν ανδρωνόταν εδώ στις μέρες μας η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σαν κίνημα που εκ της φύσεώς του αντιπαλεύει τον διεθνισμό και την παγκοσμιοποίηση είναι σήμερα η μοναδική ελπίδα, όχι μόνον της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας. Όπως και να το κάνουμε έχει ανατείλει εδώ ένα Κίνημα που είναι αποφασισμένο να αντισταθεί μέχρις εσχάτων στις σκοτεινές μεθοδεύσεις του Αντιχρίστου!

Πηγές: 1) Περιοδικό «ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ»

2) Περιοδικό «ΣΩΤΗΡ»

Ο άγνωστος Χ

ΠΗΓΗ

Comments Off on Συνεργασία: Η Χρυσή Αυγή εμπόδιο στα σκοτεινά σχέδια του Αντιχρίστου

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.