Συνεχίζεται η κωμωδία περί των κυρώσεων που ΘΑ επιβληθούν στην Τουρκία

Συνεχίζεται η κωμωδία περί των κυρώσεων που ΘΑ επιβληθούν στην Τουρκία

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός είπε ότι εάν συνεχίσει τις προκλήσεις η Τουρκία θα της επιβληθούν κυρώσεις και το είπε στο cnn, τονίζοντας ότι είναι ο μοναδικός τρόπος αντιμετωπίσεώς της. Βεβαίως ο επικεφαλής της Εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, Μπορέλ, διευκρίνισε ότι οι κυρώσεις θα αφορούν πρόσωπα και εταιρείες και όχι το τουρκικό κράτος! Δηλαδή, τίποτε!

Επίσης, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς με τα όσα είπε επιβεβαίωσε ότι αυτά που λέγονται όλο αυτό το διάστημα των τουρκικών προκλήσεων κατά της Ελλάδας, ότι η ΕΕ δεν έχει την πρόθεση να υπερασπιστεί την Ελλάδα. Μιλώντας στον Alpha και αναφερόμενος στην κλιμάκωση των τουρκικών προκλήσεων σε βάρος της Ελλάδας αλλά και τα μέτρα που μελετά η ΕΕ, είπε στην τηλεοπτική εκπομπή:

«Κανένας δεν μπορεί να εκβιάσει ή να εκφοβίσει την ΕΕ με απειλές ή κραυγές. Ψάχνουμε έναν τρόπο να δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία στην Τουρκία. Αν στις 25 βρεθούμε σε μια τέτοια κατάσταση είναι λογικό να επιβληθούν κυρώσεις. Αυτή τη στιγμή όλο το πλέγμα των κυρώσεων είναι πάνω στο τραπέζι».

Πάμε τώρα λοιπόν για τέλη Σεπτεμβρίου, όπως δήλωσε και βλέπουμε… Και περιμένουμε κυρώσεις από τους “συμμάχους” μας, από τους οποίους άλλοι είναι ουδέτεροι και άλλοι ξεκάθαρα κρατούν μια φιλοτουρκική στάση.

Comments Off on Συνεχίζεται η κωμωδία περί των κυρώσεων που ΘΑ επιβληθούν στην Τουρκία

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.