Συνεχίζεται η ξένη κατοχή στην Πλατεία Βικτωρίας

Συνεχίζεται η ξένη κατοχή στην Πλατεία Βικτωρίας

Θα απελευθέρωναν, έλεγαν τα Εξάρχεια από τους αναρχικούς και πριν λίγες ημέρες έκλεψαν το περίστροφο αστυνομικού και μάλιστα της φρουράς του Μητσοτάκη στην πλατεία Εξαρχείων… Θα απελευθέρωναν και την πλατεία Βικτωρίας από τους λαθρομετανάστες και έβαλαν και τους κομματάρχες της περιοχής να κάνουν και μία φιέστα με πρωταγωνιστή τον Μπογδάνο και βεβαίως η κατοχή συνεχίζεται στην πλατεία Βικτωρίας. Όμως, δεν τα παρατάνε και έχοντας κανάλια και μισθοφόρους πολλούς στο διαδίκτυο παρουσιάζονται ως απελευθερωτές!

Έτσι, την Τετάρτη το πρωί χαράματα, τρία λεωφορεία της Αστυνομίας μάζεψαν 81 λαθρομετανάστες που είχαν εγκατασταθεί στην πλατεία Βικτωρίας και που ήταν ηλικιωμένοι και μικρά παιδιά!  Στις επτά το πρωί η Αστυνομία αποχώρησε και άρχισαν σιγά-σιγά να επιστρέφουν λαθρομετανάστες στην πλατεία όπου και συνεχίζουν να βρίσκονται ανενόχλητοι.

Και η κωμωδία προς εξαπάτηση των ακροδεξιών συνεχίζεται και στην επιχείρησή τους αυτή εξαπατήσεως του Ελληνικού Λαού έχουν στο πλευρό τους και κάποιους πρώην Χρυσαυγίτες που εμφανίζονται δίπλα-δίπλα με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και είναι οι ίδιοι που τους έδιωχναν από τις συγκεκριμένες πλατείες τα περασμένα χρόνια.

Comments Off on Συνεχίζεται η ξένη κατοχή στην Πλατεία Βικτωρίας

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.