Συνεχίζεται η συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλλονιάς

Συνεχίζεται η συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλλονιάς

Τόνοι τροφίμων αρίστης ποιότητος, κουβέρτες, υπνόσακοι, ρουχισμός και άλλα αγαθά που είναι απαραίτητα για την διαβίωση των σεισμόπληκτων της Κεφαλλονιάς συνεχίζουν να συλλέγονται στα κατά τόπους γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Η αποστολή της βοήθειας θα είναι μια ανάσα για τους Έλληνες συμπολίτες μας που αφέθηκαν στο έλεος του Θεού και το μόνο που εισέπραξαν από τους κυβερνώντες ήταν ευχολόγια και επικοινωνιακά σόου, την ίδια ώρα που σύσσωμα τα κόμματα της κλεπτοκρατίας κατασπαταλούν  δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε Μ.Κ.Ο και σε τοκογλυφίες των ξένων δανειστών αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τους Έλληνες πολίτες.

Η Χρυσή Αυγή για άλλη μια φορά ο μόνος πολιτικός φορέας, ο οποίος έγινε και αποδεκτός από τους κατοίκους της Κεφαλλονιάς από την πρώτη στιγμή στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό των κατοίκων προσφέροντας απλόχερα βοήθεια στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι κάτοικοι του Νησιού.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τις Τοπικές Οργανώσεις και τους Έλληνες της Νέας Υόρκης, Μελβούρνης και Μόντρεαλ για τον αγώνα που έδωσαν ώστε να παραδοθούν το συντομότερο δυνατόν τα τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunechizetai-h-sullogh-trofimwn-kai-eidwn-prwths-anagkhs-gia-tous-seismoplh#ixzz2uRMRtiMm

Comments Off on Συνεχίζεται η συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλλονιάς

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.