Συνεχίζεται ο άσφαιρος πόλεμος εντυπώσεων: Κατασκηνώσεις, ιστορικές φωτογραφίες και διάπλαση των παίδων! ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζεται ο άσφαιρος πόλεμος εντυπώσεων: Κατασκηνώσεις, ιστορικές φωτογραφίες και διάπλαση των παίδων! ΒΙΝΤΕΟ

Όπως φάνηκε από Κυριακή που είχαμε την “συνταρακτική” αποκάλυψη για το… καλάσνικοφ, το σήριαλ με τα συγκλονιστικά ντοκουμέντα από τους υπολογιστές της Χρυσής Αυγής που “δένουν” την υπόθεση της “εγκληματικής οργάνωσης” θα έχει πολλά επεισόδια.

Το επικοινωνιακό σόου, γιατί μόνο σόου είναι καθώς δεν έχει καμία ποινική διάσταση το ζήτημα, σερβίρεται τμηματικά, αλλά τα αποτελέσματα είναι για ακόμη μια φορά μηδενικά για τους σκευωρούς. Ούτε και οι πιο δύσπιστοι και οι φανατικοί πολέμιοι της Χρυσής Αυγής δεν μπορούν να πειστούν πως όλο αυτό το πανηγύρι συνιστά τεκμηρίωση ποινικής υπόθεσης, καθώς δεν είναι τίποτα άλλο παρά από ένα επιλεκτικό κολλάζ φωτογραφιών μέσα από ένα ογκωδέστατο υλικό χιλιάδων φωτογραφιών που περιλαμβάνουν εκδηλώσεις, ιστορία και πολιτική ειδησεογραφία.

Μετά λοιπόν το καλάσνικοφ που αποδείχτηκε καραμπίνα και τον κου – κλουξ – κλαν που αποδείχτηκε στολή σε πάρτυ μάσκε τις αποκριές του 2011 (26 Φεβρουαρίου), ήρθαν σήμερα οι… αποκαλύψεις για γυμνάσια, ιστορικές φωτογραφίες αλλά και από την διάπλαση των παίδων.

Οι φωτογραφίες από την εκπαίδευση των… “ταγμάτων” δεν είναι τίποτα άλλο από τις αθλοπαιδιές που λαμβάνουν χώρα σε όλες τις εθνικιστικές κατασκηνώσεις χρόνια τώρα.

Το κολάζ με τις φωτογραφίες που έφτασαν κάποιοι να πουν ότι είναι σύγχρονες (! )από δράση της Χρυσής Αυγής, είναι ντοκουμέντα από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο που υπάρχουν παντού στο διαδίκτυο!

Τέλος, για τις φωτογραφίες από την “ναζιστική κατήχηση” που προκάλεσαν για ακόμη μια φορά δέος, είναι φωτογραφίες από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής (18 Μαρτίου 2013) που παρουσίαζαν την δραστηριότητα “Διάπλαση των παίδων” όπου έγινε ιστορική ενημέρωση για την επανάσταση του 1821. Οι υπόλοιπες απαντήσεις τμηματικά, όπως τμηματικά διαρρέουν και οι.συνταρακτικές αποκαλύψεις για την Χρυσή Αυγή…

Δήλωση – απάντηση του Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunechizetai-o-asfairos-polemos-entupwsewn-kataskhnwseis-istorikes-fwtograf#ixzz2n4LVYFSz

Comments Off on Συνεχίζεται ο άσφαιρος πόλεμος εντυπώσεων: Κατασκηνώσεις, ιστορικές φωτογραφίες και διάπλαση των παίδων! ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.