Συνεχίζεται το κυνήγι μαγισσών – Από το τατουάζ στο μενταγιόν!

leoforeio-thesniki__article

 

Την Πέμπτη, είχαμε την «υπόθεση τατουάζ» (βλέπε σχόλιό μας: «Έτσι γίνεται ο βρώμικος πόλεμος κατά της Χρυσής Αυγής»). Ήδη έχει κατατεθεί σχετική ερώτηση για το ζήτημα από τον Συναγωνιστή Παππά. Την Παρασκευή έφεραν στη δημοσιότητα την… «υπόθεση μενταγιόν» Πιο συγκεκριμένα, κάποια «αυτόπτης μάρτυρας» («αλληλέγγυα») έφτιαξε ένα έγγραφο προς τον Συνήγορο του Πολίτη, που κοινοποίησαν «αντιρατσιστές» δικηγόροι, με το οποίο καταγγέλλει την «ρατσιστική συμπεριφορά οδηγού λεωφορείου του ΟΑΣΘ, ο οποίος κατέβασε από το λεωφορείο δύο αλλοδαπούς».

Σύμφωνα με το έγγραφο, ο οδηγός του λεωφορείου της γραμμής 26 που εκτελεί το δρομολόγιο, Πλατεία Ελευθερίας – Καλλιθέα, το μεσημέρι της Πέμπτης, στη στάση ΡΗΓΑ ΦΕΡΡΑΙΟΥ 1, πήγε στην πίσω πόρτα του λεωφορείου και απαίτησε από δύο Αφρικανούς να κατέβουν από το λεωφορείο, γιατί δεν είχαν εισιτήριο, ενώ δήλωσε αυθορμήτως… χρυσαυγίτης.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunechizetai-to-kunhgi-magisswn-apo-to-tatouaz-sto-mentagion#.UWmqMLWePRM#ixzz2QN56IDkl

Comments Off on Συνεχίζεται το κυνήγι μαγισσών – Από το τατουάζ στο μενταγιόν!

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.