Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι γυφτοσκοπιανοί – Έστησαν μνημείο με χάρτη της «Μεγάλης Μακεδονίας»

Η ενδοτικότητα των ελληνικών κυβερνήσεων έχει αφήσει ανεξέλεγκτους τους γυφτοσκοπιανούς να παραχαράσσουν και να καπηλεύονται την Ιστορία και την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Οι γυφτοσκοπιανοί ενόψει της επίσκεψης του ειδικού απεσταλμένου του ΟΗΕ Νίμιτς σε Ελλάδα και Σκόπια δίνουν τα ρέστα τους σε όλα τα επίπεδα της προπαγάνδαςδιεκδικώντας με μνημεία και χάρτες ακόμα και εδάφη της ελληνικής επικράτειας.

Τελευταίο τους κατόρθωμα ένα μνημείο που τοποθέτησε ο Δήμος Γευγευλής στο κέντρο της πόλης για τους πολιτικούς κρατούμενους και διωχθέντες από την ΠΓΔΜ την περίοδο από το 1945 έως το 1990 (περίοδος ενιαίας Γιουγκοσλαβίας). Το μνημείο, όπως αναφέρουν ορισμένα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, τοποθετήθηκε μπροστά στην είσοδο του δημοτικού θεάτρου στη Γευγελή και σε αυτό απεικονίζεται ο Ήλιος της Βεργίνας και χάρτης της λεγόμενης “Μεγάλης Μακεδονίας”.

Στην επιγραφή του μνημείου, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από τον Δήμο Γευγελής, αναγράφεται: “Σε όλους τους πολιτικούς κρατούμενους που διώχθηκαν από το 1945 έως το 1990 για τις ιδέες για την αυθυπαρξία του μακεδονικού λαού και την κρατική του υπόσταση. Με τη στήριξη της μονάδας τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου Γευγελής”.

Σημειώνουμε ότι πριν από μερικές ημέρες εγκαινιάστηκε από τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι σχολικό συγκρότημα, στα Σκόπια, το οποίο φέρει την ονομασία “Αλέξανδρος ο Μακεδών”. Το νέο σχολικό συγκρότημα βρίσκεται στην περιοχή του περιφερειακού Δήμου Άεροντρομ της πρωτεύουσας και εγκαινιάστηκε την περασμένη Δευτέρα, πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς στη χώρα.

Μάλιστα στην κεντρική είσοδο του σχολικού συγκροτήματος έχει αναρτηθεί πινακίδα, στην οποία αναγράφεται “Δημοτικό Σχολείο – Αλέξανδρος Μακεδών” και δίπλα ως έμβλημα την κεφαλή του Μακεδόνα βασιλέα, όπως απεικονίζεται σε αρχαία ελληνικά νομίσματα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunechizoun-tis-proklhseis-oi-guftoskopianoi-esthsan-mnhmeio-me-charth-ths#.Uijr3cbIbSI#ixzz2e3LGgVl7

Comments Off on Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι γυφτοσκοπιανοί – Έστησαν μνημείο με χάρτη της «Μεγάλης Μακεδονίας»

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.