Συνεχείς εκδηλώσεις του ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ, πάντα κατά της Χρυσής Αυγής – Ας είναι καλά η Φράου Μέρκελ που πληρώνει!

Συνεχείς εκδηλώσεις του ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ, πάντα κατά της Χρυσής Αυγής - Ας είναι καλά η Φράου Μέρκελ που πληρώνει!

Γράφει ο Αντίοχος

Δεν ξαποσταίνουν ούτε για λίγο καιρό εκεί στο ελληνικό παράρτημα του ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ! Μιλάμε για… οργασμό δραστηριοτήτων! Και βέβαια, ΟΛΕΣ είναι ΜΟΝΟΘΕΜΑΤΙΚΕΣ: κατά της Χρυσής Αυγής (όπως θα δείτε παρακάτω)! Δεν τους απασχολεί τίποτα άλλο, δεν έχουν κανένα άλλο ενδιαφέρον! Μα κανένα!

Δείτε, λοιπόν, τις προσεχείς αλλά και τις προηγούμενες δραστηριότητες του Ιδρύματος (πάντα κατά της Χρυσής Αυγής!) όπως τις παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα του παρδαλού υποκαταστήματος του 4ουγερμανικού Ράιχ και της τρισάθλιας φράου Μέρκελ (ΣΥΡΙΖΑ):

«Ρόζα Λούξεμπουργκ»: Εκδηλώσεις σχετικές με τον νεοναζισμό σε Θεσσαλονίκη & Αθήνα

Την Παρασκευή 7/11 ανοιχτή συζήτηση στην ΕΣΗΕΜ-Θ και το διήμερο 20-22/11 ευρωπαϊκό συνέδριο σε Gazarte και Αμφιθέατρο «9,84»

Μια από τις κύριες θεματικές ενότητες του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ τα δύο χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στην Ελλάδα είναι η άνοδος του νεοναζισμού: οι προσπάθειες χαρτογράφησης και κατανόησής του, η εξέταση των κινδύνων και των συνεπειών του, η διείσδυσή του στο κράτος, στα σχολεία, στην κοινωνία, οι τρόποι αντιμετώπισής του σε πολλά επίπεδα. «Προσπαθούμε επίσης να συμμετέχουμε στη συζήτηση για την άνοδο της ακροδεξιάς και του νεοναζισμού σε όλη την Ευρώπη» αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου του Ιδρύματος. Δείτε παρακάτω τις προσεχείς εκδηλώσεις του Ιδρύματος στη θεματική ενότητα αυτή, αλλά και μια σύνοψη των περασμένων δραστηριοτήτων του.

Προσεχείς εκδηλώσεις

* Παρασκευή 7 Νοεμβρίου, ΕΣΗΕΜ-Θ, Θεσσαλονίκη

Ανοιχτή συζήτηση με αφορμή την έκδοση του συλλογικού τόμου

Το «βαθύ κράτος» στη σημερινή Ελλάδα και η Ακροδεξιά. Αστυνομία, Δικαιοσύνη, Στρατός, Εκκλησία που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις νήσος, σε επιμέλεια Δημήτρη Χριστόπουλου.

* 20-22 Νοεμβρίου, Gazarte και Αμφιθέατρο «9,84», Γκάζι, Αθήνα

Ευρωπαϊκό συνέδριο με θέμα

Do the right thing! Η χαρτογράφηση και η αντιμετώπιση του νεοναζιστικού φαινομένου και της (νέας) άκρας δεξιάς στην Ευρώπη

Σύντομα online το πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες!

Περασμένες δραστηριότητες

* Η Χρυσή Αυγή μπροστά στη δικαιοσύνη, ένα βιβλιαράκι του Δημήτρη Ψαρρά για τις εξελίξεις μετά τις εκλογές του 2012.

Με αφορμή την έκδοση, έγινε μια συζήτηση στις 15 Σεπτεμβρίου 2014 στο Αμφιθέατρο «9,84». Δείτε τα βίντεο online, τώρα και με αγγλικούς υπότιτλους.

* Το «βαθύ κράτος» στη σημερινή Ελλάδα και η Ακροδεξιά. Αστυνομία, Δικαιοσύνη, Στρατός, Εκκλησία, συλλογικός τόμος (Δημήτρης Κουσουρής, Δημοσθένης Παπαδάτος-Αναγνωστόπουλος, Κλειώ Παπαπαντολέων, Αλέξανδρος Σακελλαρίου) από τις εκδόσεις νήσος, σε επιμέλεια Δημήτρη Χριστόπουλου. Μια έρευνα με θέμα τη διείσδυση της ακροδεξιάς πολιτικής κουλτούρας στον κρατικό μηχανισμό της Ελλάδας, που έγινε για λογαριασμό του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ.

* Τον Απρίλιο του 2014 μια συντομευμένη εκδοχή της μελέτης παρουσιάστηκε στις Βρυξέλλες. Η συντομευμένη αυτή εκδοχή είναι διαθέσιμη online στα αγγλικά και τα γερμανικά.

* Νεοναζιστική κινητοποίηση στον αστερισμό της κρίσης. Η άνοδος του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα

Μια ενημερωτική μπροσούρα του Δημήτρη Ψαρρά, γραμμένη αποκλειστικά για το ξενόγλωσσο κοινό. Κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2013 αρχικά στα γερμανικά, κι έπειτα ακολούθησαν μεταφράσεις στα αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και ισπανικά».

(ΥΓ): Και για να μην ξεχνιόμαστε, έγραφε το τελευταίο συκοφαντικό πόνημα του «Ιού» φον Δημητράκη Ψαρά («Η Χρυσή Αυγή μπροστά στη δικαιοσύνη»): «Η έκδοση, όπως και οι περισσότερες δραστηριότητες του Παραρτήματος Ελλάδας του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ, χρηματοδοτήθηκε από το γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών».

Άρα, όλες ή σχεδόν όλες οι παραπάνω εκδηλώσεις –πρώην κι επόμενες- χρηματοδοτούνται από τη φράου Μέρκελ! Και είναι μόνο κατά της Χρυσής Αυγής, διότι προφανώς έτσι λέει η συμφωνία. Πως μόνο αυτές θα χρηματοδοτούνται!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunechhs-h-chrhmatodothsh-ths-merkel-ston-suriza-gia-ekdhlwseis-kata-ths-ch#ixzz3IKYUCrsw

Comments Off on Συνεχείς εκδηλώσεις του ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ, πάντα κατά της Χρυσής Αυγής – Ας είναι καλά η Φράου Μέρκελ που πληρώνει!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.