ΣΥΡΙΖΑ: Επονείδιστος εγκληματίας ο Κολοκοτρώνης – Γελοίος εθνικιστικός μύθος η Εθνεγερσία

syriza_tr

Ανακοίνωση για την 25η Μαρτίου έβγαλαν ακόμα και τα ορφανά του χασάπη Τσαουσέσκου (στη… ζούλα και του Στάλιν), με την οποία λένε τα γνωστά και τετριμμένα, βάζοντας ως «κερασάκι» στην «τούρτα» την κατάσταση στη μνημονιακή Ελλάδα και τις δραματικές εξελίξεις στην Κύπρο μας. Αποφεύγουν προκλητικές αναφορές για τον χαρακτήρα της Επανάστασης κι ότι άλλο έχουν κρυμμένο στα εσώψυχά τους και γενικά είναι πολύ προσεκτικοί. Τώρα βέβαια βρίσκονται μια ανάσα από την εξουσία, και σ’ αυτό οφείλεται η τακτική των μη προκλήσεων.

Τι πιστεύει όμως πραγματικά ο ΣΥΡΙΖΑ για την Επανάσταση του 1821; Όχι, δε θα γυρίσουμε πίσω 30 και 40 χρόνια. Θα πάμε μόλις τρία χρόνια πριν. Τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ ήτανε στο 4,5% και τα στελέχη του εκφράζονταν ελεύθερα και ομολογούσαν αυτά που πίστευαν πραγματικά, χωρίς τις τωρινές σκοπιμότητες της διεκδίκησης της εξουσίας. Θα σας παραθέσουμε, λοιπόν, ολόκληρο το προδοτικό παραλήρημα του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Θεοδωρίδη για το 1821, υπό τον τίτλο «Η ανάγνωση του ’21 δίχως εθνικιστικούς παραμορφωτικούς φακούς», όπως δημοσιεύθηκε στην επίσημη κομματική φυλλάδα τους («Αυγή») και να είστε σίγουροι πως δεν άλλαξαν, πως αυτά ακριβώς πιστεύουν και σήμερα, αλλά διστάζουν να τα ομολογήσουν! Ιδού, λοιπόν, τα χάλια τους:

Διαβάστε περισσότερο στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/suriza-eponeidistos-egklhmatias-o-kolokotrwnhs-geloios-ethnikistikos-muthos#.UVGTWxyePRM#ixzz2OeH0yMjD

Comments Off on ΣΥΡΙΖΑ: Επονείδιστος εγκληματίας ο Κολοκοτρώνης – Γελοίος εθνικιστικός μύθος η Εθνεγερσία

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.