Σχιζοφρενής κυβέρνηση, σχιζοφρενής λαός!

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πρέπει να περάσει στην Ιστορία σαν η πιο σχιζοφρενική κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από την οικουμένη!

Πρώτη φορά στην πολιτική ζωή του τόπου, αλλά πιστεύω και σε ολόκληρο τον κόσμο, βλέπουμε μία κυβέρνηση να αντιπολιτεύεται τον εαυτό της. Ή δεν έχουν καταλάβει ότι κυβερνάνε ή θέλουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου ότι κάτι κάνουν ή από κεκτημένη ταχύτητα δεν μπορούν να αφήσουν τις συνήθειες του παρελθόντος κι έτσι τους βλέπουμε (πάντα με το αζημίωτο…) συχνά-πυκνά να κάνουν “διαδηλώσεις” στην κεντρικότερη πλατεία της πρωτεύουσας και να “διαμαρτύρονται” για την ολέθρια πολιτική της παρατάξεώς τους!!!

Από την άλλη πλευρά, ο λαός μας, έχει εθιστεί στο να ψηφίζει ψεύτες και κλέφτες και καθώς φαίνεται αυτή του την έξη δεν μπορεί να την απωλέσει. Έτσι λοιπόν, δεν θα μας κάνει καμμία εντύπωση αν στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου πάει εθελοντικά να βάλει το κεφάλι του στον ντορβά και ψηφίσει Ναι!

Η αλήθεια πάντως είναι ότι ό,τι κι αν ψηφίσει είναι από χέρι χαμένος. Αυτή η κυβέρνηση ενδεδυμένη τον μανδύα της αριστεράς, ούτως ή άλλως θα επιβάλει μνημονιακά μέτρα. Απλά θα τα πασάρει με διαφορετικό τρόπο από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Όντως, η φράση του Baroufaki “ότι μπορεί μέχρι την Τρίτη να υπάρξει συμφωνία” είναι ύποπτη και ίσως να υποκρύπτει όλο το παρασκήνιο που έχει στηθεί εναντίον του Ελληνικού Λαού. Τι θέλω να πω με αυτό; Ίσως να τα έχουν βρει με τον έναν ή άλλο τρόπο και επειδή η “πρώτη φορά αριστερά” τρέμει την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, παριστάνει τον αγωνιστή και υπέρμαχο για τα δίκαια του Έλληνα, πλην όμως δεν έχει το άντερο να καταγγείλει το μνημόνιο. Αντ’ αυτού λοιπόν, μας πασάρουν μία “μάχη”, δήθεν ότι “πάλεψαν” για… “καλύτερα” μέτρα, που στην πραγματικότητα είναι εξ ίσου εθνοκτόνα για τον Λαό μας, και είτε η κάλπη αναδείξει συναίνεση των συμπατριωτών μας, οι οποίοι μέχρι την Κυριακή της 5ης Ιουλίου θα βάλλονται από παντού με μηνύματα τρόμου τύπου “στάση πληρωμών” κ.ο.κ., και ανθρώπινο είναι να πάνε με ψυχολογία ηττημένου να δώσουν την θετική τους ψήφο, είτε κρατήσουν υψηλό φρόνημα και δείξουν σύνεση και προπαντός αντίσταση στην κρατική τρομοκρατία και πάνε και ψηφίσουν Όχι, αυτοί οι τσαρλατάνοι της πολιτικής, θα παρουσιάσουν το όποιο αποτέλεσμα σαν θρίαμβο. Από την μία θα πουν ότι συναινεί ο ελληνικός λαός στην εξαθλίωση του και από την άλλη θα πουν ότι επειδή δεν συναινεί ο ελληνικός λαός, εμείς κλείσαμε “καλύτερη” συμφωνία κατόπιν εντολής του λαού μας!

Το δια ταύτα για τον Ελληνισμό είναι το ίδιο: Μνημόνιο και μνημόνιο!

Οι Χρυσαυγίτες έχουν χρέος να αντισταθούν και να δώσουν ένα βροντερό ΟΧΙ στο κάθε λογής μνημόνιο.

Ελένη Ζαρούλια

2 Comments

Filed under ΒΙΑΣΜΟΙ

2 Responses to Σχιζοφρενής κυβέρνηση, σχιζοφρενής λαός!

  1. Pingback: ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΛΑΟΣ! | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

  2. Κάπως έτσι έπραξαν, και στηρήχθηκαν στην ίδια ιδέα, οι μπολσεβίκοι στην αρχή της Οκτωβριανής “Επανάστασης” (πραξικοπήματος) τω 1918.
    Κάλεσαν τον ταλαιπωρημένο από τις ήττες του πολέμου και την πείνα ρωσσικό λαό να μην αντιδράσει στο πραξικόπημά τους διότι θα έχανε τους μισθούς και τις συντάξεις του. Παλιό παραμύθι της Χαλιμάς, αλλά πάντα πιάνει.
    Οι συνέπειες σε γενοκτονίες λαών κι άλλα πολλά στυγερά εγκλήματα κατά επιφανών Ρώσσων υπήρξαν τρομακτικές και πρωτοφανείς για την Ιστορία της ανθρωπότητας. Άρχισαν να φαίνονται μετά από κοντά στα 100 χρόνια. Όμως,είναι πολύ αργά και δεν διορθώνεται τίποτα πια, ούτε καν να τιμωρηθούν οι εγκληματίες είναι εφικτόν.
    Δίδαγμα: Όταν ψηφίζουμε πρέπει να το κάνουμε χωρίς φόβο, και με καθαρό από πάθη και ουσίες μυαλό.