Σύρια: Ισλαμιστές αντάρτες αποκεφαλίζουν οπαδούς του Άσαντ

Αντικαθεστωτικοί σφάζουν οπαδούς του Άσαντ μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το περιοδικό TIME και δείχνουν αντάρτες στη Συρία να αποκεφαλίζουν υποστηρικτές του Άσαντ και μάλιστα μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών. Ένοπλοι αντάρτες στην πόλη Κεφεργκάν, είναι συγκεντρωμένοι και παρακολουθούν την εν ψυχρώ εκτέλεση δια αποκεφαλισμού. Μάλιστα ελάχιστα μέτρα πιο μακριά, καθισμένα στη σειρά, παρακολουθούν το βάρβαρο αυτό θέαμα μικρά παιδιά.

Η δημόσια αυτή εκτέλεση που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός είναι μία από τις τέσσερις που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη αυτή στις 31 Αυγούστου. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο περιοδικό Time, οι εκτελεστές ανήκουν σε έναν πυρήνα της Αλ Κάιντα στη Συρία που αντιτίθεται στο καθεστώς του Μπασάρ Αλ Άσαντ. Η περιγραφή του φωτογράφου, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά για τη δική του προστασία, συγκλονίζει.

«Ο άνδρας μεταφέρθηκε στην πλατεία της πόλης. Τα μάτια του ήταν δεμένα. Ξεκίνησαν να τραβώ φωτογραφίες. Θα ήταν η τέταρτη εκτέλεση μέσα στη μέρα που θα φωτογράφιζα. Αισθανόμουν απαίσια και αρκετές φορές ένιωσα την ανάγκη να κάνω εμετό. Το πλήθος άρχισε να ζητωκραυγάζει. Όλοι ήταν χαρούμενοι. Ήξερα καλά ότι αν προσπαθούσα να επέμβω θα με απομάκρυναν από το σημείο και η εκτέλεση θα συνεχιζόταν κανονικά. Γνώριζα καλά ότι δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για να το αλλάξω αυτό. Ήμουν μάρτυρας μιας σκηνής απόλυτης φρίκης. Συμπεριφέρονταν στον κρατούμενο σαν να ήταν ζώο. Κατάλαβα ότι τα δυόμισι αυτά χρόνια του πολέμου έχουν κάνει τον κόσμο απάνθρωπο. Τη μέρα αυτοί, όσοι ήταν συγκεντρωμένοι στην πλατεία δεν μπορούσαν να ελέγξουν ούτε τα συναισθήματά τους, ούτε τις επιθυμίες τους, ούτε την οργή τους. Δεν τους σταματούσε τίποτα», είπε. Kαι συνέχισε: «Ανάγκασαν τον κρατούμενο να γονατίσει, τα χέρια του ήταν δεμένα και έδειχνε παγωμένος. Δύο από τους αντάρτες του ψιθύρισαν κάτι στο αυτί. Τον έπιασαν από το λαιμό, εκείνος προσπάθησε να αντισταθεί, αλλά ήταν πιο δυνατοί από εκείνον και του έκοψαν τον λαιμό. Όλοι ήταν χαρούμενοι».

Οι αντικαθεστωτικοί ισλαμιστές έχουν διαπράξει σωρεία εγκλημάτων  πολέμου, στα οποία περιλαμβάνονται βασανιστήρια και φρικτές εκτελέσεις κρατουμένων. Την ίδια στιγμή οι αμερικανοσιωνιστές που στηρίζουν τους εγκληματίες της Αλ Κάιντα στην Συρία, στοχεύουν να πλήξουν την κυβέρνηση Άσαντ με το ψευδές πρόσχημα της χρήσης χημικών όπλων.Σημειώνουμε ότι η ελληνική(;) κυβέρνηση, είχε τοποθετηθεί σαφώς υπέρ του αγώνα των ισλαμιστών φονιάδων και βαρβάρων στη Συρία. Μάλιστα προσφέρει γη και ύδωρ στους αμερικανοσιωνιστές για την επίθεση τους για την «εγκαθίδρυση της δημοκρατίας» στην Συρία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/suria-islamistes-antartes-apokefalizoun-opadous-tou-asant#.UjYpncbIbSI#ixzz2f04XsJLS

Comments Off on Σύρια: Ισλαμιστές αντάρτες αποκεφαλίζουν οπαδούς του Άσαντ

Filed under Διεθνή

Comments are closed.