Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής εξέδωσε επιστολή καταδίκης της αποστασίας

Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής εξέδωσε επιστολή καταδίκης της αποστασίας

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής καταδικάζει απερίφραστα τα ψεύδη, τις συκοφαντίες και την εν γένει άθλια και προδοτική συμπεριφορά που επέδειξε ο ρίψασπις βουλευτής Λαρίσης. Με την στάση του, προσέβαλε πρώτα απ’ όλα τα εκατομμύρια των Ελλήνων πολιτών που στηρίζουν τον νόμιμο και δίκαιο πολιτικό μας Αγώνα.

Πριν τις εκλογές όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος είχαμε δεσμευτεί με τον λόγο της τιμής μας πως δεν θα προδώσουμε ποτέ την εντολή του ελληνικού λαού, να περιφρουρήσουμε τα δίκαιά του υπό την σημαία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Είχαμε δώσει τον λόγο μας πως αν μία μέρα κάναμε πίσω, θα υποβάλαμε αυτομάτως την παραίτησή μας από το βουλευτικό αξίωμα. Η σημερινή επαίσχυντη πράξη Αλεξόπουλου αποδεικνύει πως εκτός των άλλων έχει απολέσει και την προσωπική του Τιμή.

Ο αγώνας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία συνεχίζεται σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο πόλεμος του διεφθαρμένου καθεστώτος μας συσπειρώνει. Ο Αρχηγός και οι Συναγωνιστές Βουλευτές που φυλακίστηκαν για τους κοινούς εθνικούς μας αγώνες, μας κάνουν υπερήφανους. Αφήνοντας πίσω κάθε προσωπικό κόστος και αδιαφορώντας για τις φυλακίσεις με τις οποίες απειλεί το αντεθνικό καθεστώς του μνημονίου δίνουμε και πάλι το αγωνιστικό παρόν.

Η Χρυσή Αυγή παραμένει πανίσχυρη, γιατί η Χρυσή Αυγή σήμερα ταυτίζεται και συμβολίζει την Ελληνική ψυχή που μπορεί και αντιστέκεται σε όλες τις αντιξοότητες.

Την παρούσα επιστολή υπογράφει σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου

Μιχαλολιάκος Νικόλαος, Αρβανίτης Μιχαήλ, Γερμενής Γεώργιος, Γρέγος Αντώνιος, Ζαρούλια Ελένη, Ζησιμόπουλος Πολύβιος, Ηλιόπουλος Παναγιώτης, Κασιδιάρης Ηλίας, Κούζηλος Νικόλαος, Κουκούτσης Δημήτριος, Λαγός Ιωάννης, Ματθαιόπουλος Αρτέμης, Μίχος Νικόλαος, Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος, Μπούκουρας Ευστάθιος, Παναγιώταρος Ηλίας, Παππάς Χρήστος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/susswmh-h-koinobouleutikh-omada-ths-chrushs-aughs-ejedwse-epistolh-katadikh#ixzz2w3E4tePS

Comments Off on Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής εξέδωσε επιστολή καταδίκης της αποστασίας

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.