Σύσσωμο το καθεστώς προσκύνησε τον Νταβούτογλου: Οι νεοθωμανοί ραγιάδες ξεπουλάνε την Ελλάδα – Φωτορεπορτάζ

Μόνο αηδία μπορεί να αισθανθεί κανείς από την υποδοχή που επεφύλαξε στον Νταβούτογλου, η ελλαδική συγκυβέρνηση, ξεκινώντας από τον ανεκδιήγητο Κικίλια και φτάνοντας μέχρι τον παππού της Λεϊλά και τον ραγιά Σαμαρά.

Την ίδια στιγμή που το Barbaros συνεχίζει και αρμενίζει στα οικόπεδα της κυπριακής ΑΟΖ και τα τουρκικά πολεμικά πλοία φτάνουν μέχρι το Σούνιο, οι ραγιάδες των Αθηνών απέκλεισαν ολόκληρη την Αθήνα και δη τα γραφεία της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, απαγορεύοντας σε οποιονδήποτε ακόμα και να περάσει έμπροσθεν των γραφείων μας.

Από το αεροδρόμιο κιόλας ξεκίνησε η επίκυψη των συγκυβερνητών της χώρας στον Αχμέτ Πασά Νταβούτογλου, οπού τοποθετημένοι σε στάση προσοχής οι εγχώριοι ραγιάδες τον υποδέχτηκαν, πρωτοστατούντος του Κικίλια. Στην συνέχεια ο τούρκος πρωθυπουργός μετέβη στον Παπούλια, όπου και έγινε δεκτός μετά βαΐων και κλάδων, όπως άλλωστε φαίνεται και στην φωτογραφία.

Εκεί ο Νταβούτογλου άκουσε τις φιλοφρονήσεις του Παπούλια και του Βενιζέλου, οι οποίοι κάνανε λόγο για «καλή γειτονία». Ο Νταβούτογλου, του οποίου ακόμα και τα «μουστάκια» γέλαγαν με τον ραγιαδισμό που αντίκρισε, ανταπάντησε ότι θα συνεχίσει την ίδια προκλητική και επιθετική πολιτική, λέγοντας: «Μπορούν να αλλάξουν τα πάντα, αλλά η γεωγραφική τοποθεσία δεν μπορεί να αλλάξει. Κι ευτυχώς είμαστε γείτονες, καθώς υπάρχουν λίγα παραδείγματα γειτόνων με κοινά πολιτισμικά χαρακτηριστικά και καλές σχέσεις»

Η δήλωσή του αυτή ήταν προφανώς εμπνευσμένη από προηγούμενες δηλώσεις του Βενιζέλου, ο οποίος είχε πει ότι “Οι τέσσερις αιώνες τουρκοκρατίας είναι για εμάς εθνική κληρονομιά”.

Είναι σαφές ότι η κοινή γραμμή Βενιζέλου – Σαμαρά – Ερντογάν – Νταβούτογλου κινείται στα πλαίσια της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου και των κοιτασμάτων του με τους τούρκους, γεγονός που σηματοδοτεί την συνέχιση της τουρκικής προκλητικότητας.

Στην συνάντησή του μετά με τον Αντώνη Σαμαρά, δεν χρειάζεται να κάνουμε σχόλια, αφήνουμε τις φωτογραφίες να μιλήσουν από μόνες τους, αφού είναι σαφές ότι ο Σαμαράς παρακαλάει τον Νταβούτογλου, δίνοντάς του «γη και ύδωρ».

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω σχετική ανακοίνωση: «Σαμαράς και Βενιζέλος μετατρέπουν την χώρα σε δορυφόρο της Τουρκίας, ξεπουλούν τα εθνικά μας συμφέροντα και τον ορυκτό μας πλούτο. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί άμεση ανακήρυξη της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, εκμετάλλευση των ενεργειακών μας κοιτασμάτων και διαφύλαξη των δικαίων του Κυπριακού Ελληνισμού.»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/susswmo-to-kathestws-proskunhse-ton-achmet-pasa-ntaboutoglou-oi-ragiades-je#ixzz3L3Etc7e6

Comments Off on Σύσσωμο το καθεστώς προσκύνησε τον Νταβούτογλου: Οι νεοθωμανοί ραγιάδες ξεπουλάνε την Ελλάδα – Φωτορεπορτάζ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.