Τα «αποπαίδια» της ΝΔ εις άγραν πατριωτικών ψήφων

Τα «αποπαίδια» της ΝΔ εις άγραν πατριωτικών ψήφων

Παρουσιάστηκε το Ε.Γ.Τ.Π.Κ.Τ.Λ., ένα νέο ματαιόδοξο ανάχωμα της Χρυσής Αυγής

Συνεχίζεται με κάθε μέσο, θεμιτό και αθέμιτο, η επιχείρηση της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά να περιορίσει την δυναμική της Χρυσής Αυγής. Μετά λοιπόν τις παράνομες πολιτικές διώξεις εις βάρος του Αρχηγού και βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, οι οποίες ως γνωστόν απέτυχαν οικτρά επιφέροντας τα αντίθετα των προσδοκώμενων αποτελέσματα, η πάντοτε πατριδοκάπηλη και ψοφοδεής ελαφροδεξιά παρουσιάζεται μια νέα εναλλακτική υποτίθεται πρόταση, αυτή του κόμματος των Πολύδωρα και Ζώη.

Το αναμάσημα της ανούσιας φιλελεύθερης παραφιλολογίας, το οποίο αναλώνεται στην εξαπάτηση των πατριωτών προκειμένου να συνεχίζεται απρόσκοπτα η πολιτική του προτεκτοράτου, σύμφωνα πάντοτε με τις επιταγές των ξένων και για να εξακολουθεί να πλουτίζει εις βάρος του Λαού μας η εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου, αποτελεί την πεμπτουσία του κόμματος Πολύδωρα και Ζώη.

Η «ένωση για την πατρίδα και το λαό» ή επί το ορθότερον «ένωση για να σωθεί η Χούντα Σαμαρά και η Τρόικα», δεν είναι παρά μια ακόμη βεβιασμένη κίνηση εκπορευόμενη από τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου, όπου παρασκηνιακά τα ψοφίμια της δεξιάς θέτουν σε εφαρμογή τα βρώμικα σχέδιά τους με ένα και μοναδικό στόχο: την ανάσχεση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Ευρισκόμενος μάλλον σε παράλληλο συμπάν, ο όψιμος «αντιμνημονιακός πατριώτης» Β. Πολύδωρας, δήλωσε με στόμφο: «θέλουμε να ανταποκριθούμε σε κάτι νέο και ελπιδοφόρο και μαχητικό, να υποδεχθούμε τους δυσαρεστημένους από τη ΝΔ κυρίως αλλά και από άλλα κόμματα. Υπάρχει ένας κόσμος που δεν έχει που να πάει, την απελπισία του την μετατρέπει σε οργή». Πολύ απλά δηλαδή, ο ίδιος ο επικεφαλής του νέου κόμματος αποκαλύπτει και τον χαρακτήρα αυτού: την υποδοχή αφελών δυσαρεστημένων, ούτως ώστε να διατηρηθούν αυτοί στα παραμάγαζα της ψοφοδεξιάς. Αντικειμενικός σκοπός να περιοριστεί κατά το δυνατόν, η μαζική ροή δυσαρεστημένων νεοδημοκρατών προς τη Χρυσή Αυγή. Άλλωστε ο ίδιος ο Πολύδωρας δήλωσε στρατιώτης της πατριδοκάπηλης παράταξης. «Άλλοι έφευγαν από το κόμμα ή έριχναν το κόμμα από την κυβέρνηση, άλλοι ίδρυαν πανηγυρικά κόμματα για σκοπιμότητες μυστήριες. Εγώ ήμουν στρατιώτης».

Εις ότι αφορά την υπερψήφιση μέχρι πρόσφατα των επαίσχυντων και εθνοκτόνων μέτρων που έφερνε στη Βουλή η Χούντα Σαμαρά, ο Πολύδωρας δήλωσε: «για τα χρόνια της τραγωδίας τώρα, με σφιγμένα τα δόντια ψήφισα ότι ψήφισα ελπίζοντας ύψωση του εθνικού φρονήματος και όχι σε μόνο ρόλο για την κυβέρνηση να μεταφέρει τα τοκάκια στους τοκογλύφους»! Ο δυστυχής Βύρωνας, έκανε ό,τι έκανε για να «εξυψώσει» το εθνικό φρόνημα! Δια ποίου τρόπου; Μέσω της εξαθλίωσης των Ελλήνων και του ξεπουλήματος της Ελληνικής Πατρίδας στους διεθνείς τοκογλύφους! Τσακίζει κόκαλα η τετράγωνη λογική της ψοφοδεξιάς.

Εκεί όμως που δεν αφήνεται κανένα περιθώριο αμφιβολιών για το τι ακριβώς επιδιώκει το κόμμα του, είναι η παρακάτω επική δήλωση: «είχα έναν φόβο όταν καταψήφιζα μήπως δεν με διαγράψουν. Άλλον έναν φόβο μήπως παρασύρω κι άλλους και έριχνα την κυβέρνηση γιατί δεν είμαστε έτοιμοι»!

Αυτή είναι επί της ουσίας, η πραγματικότητα των πολιτικών τακτικών σε όλο τους το βάθος, όπως σχεδιάζεται από εκείνους που εξαθλιώνουν τον Ελληνικό Λαό, εξουσιάζοντάς τον κατά τρόπο τυραννικό. Τούτο άλλωστε απεδείχθη και στο πρόσφατο παρελθόν, με κόμματα τα οποία δεν υπήρξαν παρά ο δούρειος ίππος της ελαφροδεξιάς στον εθνικιστικό χώρο.

Πλέον όμως, είναι αργά για να αντιστραφεί η πορεία των πολιτικών εξελίξεων. Η λαϊκή οργή θα εκφρασθεί κατά τρόπο εντυπωσιακό και τούτο θα γίνει μέσω της πολιτικής δύναμης που εκφράζει καθάρια και αυθεντικά την Εθνική Αντίσταση: της Χρυσής Αυγής!

Ούτε μια ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη! Τέλος ανοχής στους ψευδοσωτήρες της πατριδοκάπηλης και προδοτικής ελαφροδεξιάς: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-apopaidia-ths-nd-eis-agran-patriwtikwn-pshfwn#ixzz2sZDhUco2

Comments Off on Τα «αποπαίδια» της ΝΔ εις άγραν πατριωτικών ψήφων

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.