Τα ασύστολα ψεύδη του τηλεκαημένου Καρατζαφέρη και ο αντισυνταγματικός αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής

Τα ασύστολα ψεύδη του τηλεκαημένου Καρατζαφέρη και ο αντισυνταγματικός αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής

Ο τηλεπρόεδρος του Λα(γ)ός μετά τον πολιτικό αφανισμό του ίδιου και του κόμματός του προσπαθεί με επικοινωνιακά τεχνάσματα και συμφωνίες που τελικά δεν ευδοκιμούν να μάταια να επιστρέψει στο πολιτικό προσκήνιο.

Ο ίδιος θέλει να πιστεύει πως αυτός και το απόκομμά του είναι το καλύτερο ανάχωμα για την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και προσπαθεί να πείσει τους “συνταγματικούς” του εταίρους ότι μπορεί να καταφέρει. Η σκληρή πολιτική πραγματικότητα όμως γι΄ αυτόν και για όλα τα αντισυνταγματικά κόμματα είναι πως η Χρυσή αυγή παρά τις διώξεις, τις φυλακίσεις, τις δολοφονίες, την λάσπη και τον αποκλεισμό συνεχώς ανεβαίνει, ενώ τα ψευτοαναχώματα όπως το Λαός και οι ΑΝΕΛ εκμηδενίζονται.

Στην τακτική του ο τηλεπρόεδρος χρησιμοποιεί και ασύστολα ψεύδη για να καμώνεται τον δήθεν αντισυστημικό και υπερπατριώτη. Τελευταίο παράδειγμα αυτό που είπε στην σημερινή του εκπομπή για την πρόκληση με τον Τούρκο βουλευτή Οσμάν Μπακ εντός του κοινοβουλίου όπου απαίτησε δια δηλώσεως του την συνεκμετάλλευση της υφαλοκρηπίδας του Αιγαίου και της Κύπρου.

Οι εκπρόσωποι της ΝΔ, του Σύριζα και του ΠΑΣΟΚ που ήταν παρόντες στην επιτροπή δεν έβγαλαν λέξη και άφησαν αναπάντητη για ακόμη μια φορά την τουρκική πρόκληση. Ο… πανέξυπνος τηλεπρόεδρος δήλωσε πως δεν αντέδρασε κανείς, συμπεριλαμβανομένης της Χρυσής Αυγής.

Πρόκειται για ένα μεγαλειώδες ψέμα του τηλεκαημένου Καρατζαφέρη χάριν εντυπωσιασμού, καθώς η Χρυσή Αυγή έχει αποκλειστεί “δημοκρατικά και με τον νόμο” από την εν λόγω επιτροπή όπως αποδεικνύεται και από τα επίσημα πρακτικά της Βουλής. Ο λόγος που αποκλείστηκε η Χρυσή Αυγή από την εν λόγω επιτροπή είναι ολοφάνερος: Για να μην υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ να αντιδρά στις προδοσίες και τις προκλήσεις.

Για την συγκεκριμένη πρόκληση ήδη ο Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης κατέθεσε σχετική ερώτηση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-asustola-pseudh-tou-thlekahmenou-karatzaferh-kai-o-antisuntagmatikos-apo#ixzz3IQ9L0uPj

Comments Off on Τα ασύστολα ψεύδη του τηλεκαημένου Καρατζαφέρη και ο αντισυνταγματικός αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.