Τα βαθύτερα αίτια της σκευωρίας: Ένα παλιότερο άρθρο για την ενέργεια και τις σχέσεις Ελλάδος-Ισραήλ

Στις 7 Αυγούστου του 2013 είχαμε δημοσιεύσει ένα άρθρο-ανάλυση των θέσεων της Χρυσής Αυγής για την εκμετάλλευση του ελληνικού ενεργειακού πλούτου και την αρνητική μας στάση έναντι στην προοπτική της εμπλοκής του Ισραήλ σε αυτή την βαρυσήμαντη εθνική υπόθεση. Λίγες ημέρες αργότερα μας απάντησε επίσημα το εβραϊκό λόμπι διά στόματος του προέδρου της American-Jewish committee Δαυίδ Χάρις. Η επίσκεψη Σαμαρά στο Ισραήλ και οι δηλώσεις του πρωην υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη δεν αφήνουν καμία αμφιβολία. Η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής πηγάζει από ξένα κέντρα εξουσίας και υπηρεσίας, που τρέμουν την ραγδαία άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος, γιατί είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα ανθελληνικά τους συμφέροντα. Ακολουθούν τα δύο σχετικά άρθρα που αποκαλύπτουν τα βαθύτερα αίτια της παράνομης δίωξης εις βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος

Μας κάνουν ενεργειακό προτεκτοράτο των αμερικανοσιωνιστών – Η εθνική στρατηγική της Χρυσής Αυγής

Η επίσκεψη Σαμαρά στις ΗΠΑ συμπίπτει με την υπογραφή μνημονίου Ισραήλ-Κύπρου-Ελλάδος για την ενέργεια. Πίσω από τους πανηγυρισμούς και την καθεστωτική προπαγάνδα κρύβεται μία μεγάλη αλήθεια. Πως η Ελλάς μετατρέπεται de facto σε ενεργειακό προτεκτοράτο των αμερικανοσιωνιστών. Είχε προηγηθεί η πώληση του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου στην αζέρικη Socar. Οι ΗΠΑ, με άριστη παρασκηνιακή πολιτική, κατάφεραν να πετάξουν έξω από το παιχνίδι την Ρωσία. Όσον αφορά το ξεπούλημα της ελληνικής ενέργειας, είχε πολύ σωστά γράψει ο διαπρεπής οικονομολόγος Γκαλμπρέιθ: «Ένα μονοπώλιο αερίου αποτελεί μια μηχανή που κόβει χρήμα με σταθερά κέρδη και τζίρο. Παραιτείται λοιπόν κανείς από μια σταθερή πηγή εσόδων, για να εισπράξει σήμερα λίγα χρήματα;». Τελικά καταλήγουμε στη σημερινή κατάσταση, με το δικαίωμα εκμετάλλευσης των τεραστίων ενεργειακών κοιτασμάτων της χώρας μας να αποκτούν ξένους διαχειριστές. Η θεωρία περί κοινού άξονος Αθηνών -Τελ Αβίβ έναντι της Άγκυρας είναι εντελώς παρωχημένη. Πρόκειται για τεράστιο παραμύθι, που δεν το πιστεύουν ούτε οι νεοδημοκράτες που το διαδίδουν.

Τούρκοι και εβραίοι είναι de facto σύμμαχοι και συνεταίροι και η αλήθεια αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει. Η δήθεν κοινή αμυντική πολιτική Ελλάδος-Ισραήλ αποτελεί προδοσία για τα εθνικά μας συμφέροντα, ιδίως σε επίπεδο κοινών γυμνασίων, κατά τα οποία οι εβραίοι αποδομούν όλα τα μυστικά της εθνικής μας άμυνας. Τον ρόλο του καθοδηγητή στις εξελίξεις έχουν φαινομενικά οι ΗΠΑ. Το πόσο καλά στημένο είναι το παιχνίδι φαίνεται από το εξής γεγονός: Μία ημέρα πριν την υπογραφή της συμφωνίας Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ στην Λευκωσία, επισκέφθηκε τη νήσο ο αμερικανός υφυπουργός των εξωτερικών. Ο κύριος αυτός, με το καθαρά… «αγγλοσαξωνικό» όνομα Αμός Χοκστάιν (!) είναι ο απεσταλμένος του Ομπάμα για διευθέτηση κάθε πτυχής αυτού του μείζονος ζητήματος, λίγες ώρες πριν την κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σαμαρά. Βασικότερος στόχος αυτής της συνάντησης στην Ουάσινγκτον είναι να δεσμεύσουν οριστικά την ελληνική ενέργεια οι αμερικανοί. Η συγκυβέρνηση του μνημονίου δίνει τα πάντα πριν ακόμα ολοκληρωθεί η έρευνα για τα ενεργειακά μας κοιτάσματα. Η πολιτική αυτή είναι εγκληματική έναντι του εθνικού συμφέροντος. Η Χρυσή Αυγή έχει συγκεκριμένες θέσεις και στρατηγική, η οποία θα εφαρμοστεί όταν η χώρα αποκτήσει μία πραγματικά εθνική ηγεσία.

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Η φιλοσοφία της Χρυσής Αυγής για την εξωτερική πολιτική βασίζεται στο δόγμα του στρατηγικού βάθους. Η Ελλάς διαθέτει τεράστιο στρατηγικό βάθος, που μπορεί να της εξασφαλίσει ανεξάντλητη ισχύ και διεθνή επιρροή. Το στρατηγικό βάθος της Ελλάδος είναι ο χώρος του Αιγαίου και η θαλάσσια προέκτασή του που φτάνει μέχρι την νήσο Κύπρο. Η γεωπολιτική αξία της εν λόγω περιοχής και οι αναξιοποίητες ακόμη πλουτοπαραγωγικές πηγές που περικλείει, μπορούν όχι απλά να λύσουν τα σύγχρονα οικονομικά προβλήματα του κράτους μας, αλλά και να του χαρίσουν περίοπτη θέση στη διεθνή οικονομική και στρατηγική σκακιέρα.

ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ: Εφαρμογή του Δόγματος του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου Ελλάδος – Κύπρου, που σε συνδυασμό με τις εφαπτόμενες ΑΟΖ των δύο κρατών, θα ισοδυναμεί με de facto Ένωση της νήσου με την Ελλάδα. Σήμερα που το φυσικό αέριο της κυπριακής ΑΟΖ βρίσκεται στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, θα έπρεπε η Ελλάς – και όχι το Ισραήλ – να είναι η εγγυήτρια δύναμη για την ακεραιότητα της Κύπρου. Τα ελληνικά F-16 και όχι τα εβραϊκά f-15 να σταθμεύουν στο αεροδρόμιο της Πάφου. Άλλωστε τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της λεκάνης του Ηροδότου, ως φυσική συνέχεια των κυπριακών κοιτασμάτων, θέτουν ως άμεση ανάγκη τη δημιουργία ελληνοκυπριακού ενεργειακού αγωγού με προορισμό την ευρωπαϊκή αγορά.

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ- ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ: Σύμφωνα με την Deutsche Bank θεωρείται βέβαιη η ύπαρξη πλούσιων κοιτασμάτων φυσικού αερίου νοτίως της Κρήτης, αξίας 427 δισ. ευρώ και όσον αφορά τα χρονοδιαγράμματα τα έσοδα αυτά θα έρθουν μέσα σε 8 έτη. Οι εκτιμήσεις αυτές αφορούν μόνο την περιοχή νοτίως της Κρήτης και όχι τα επιβεβαιωμένα κοιτάσματα φυσικού αερίου στην Δυτική Ελλάδα, ούτε τα κοιτάσματα πετρελαίου στο βόρειο Αιγαίο, η εκμετάλλευση των οποίων ξεκίνησε το 1973 (κοίτασμα Πρίνου). Όταν κάναμε λόγο για τα κοιτάσματα αυτά προ ετών μας αποκαλούσαν… «φασίστες και χουντικούς». Σήμερα που το καθεστώς του Μνημονίου είναι έτοιμο να ξεπουλήσει τα πάντα στους τοκογλύφους δανειστές, ανακάλυψαν την ελληνική ενέργεια.

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής σε αυτή την απόπειρα εκχώρησης του εθνικού μας πλούτου είναι κάθετη:

  • Άμεση εθνικοποίηση όλων των ενεργειακών μας κοιτασμάτων και απόδοση των κερδών από την εκμετάλλευσή τους στον ελληνικό λαό, με κύριο στόχο να καταστεί η Ελλάς στρατηγικός ενεργειακός κόμβος.
  • Προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για την ανάθεση του τεράστιου έργου της έρευνας και εξόρυξης του πετρελαίου και του φυσικού αερίου που περικλείει η ελληνική ζώνη οικονομικής εκμετάλλευσης.
  • Σύναψη αμυντικής συμφωνίας και έναρξη στρατιωτικής συνεργασίας με τα κράτη εκείνα με τα οποία είναι δυνατόν να υπάρξει σύγκλιση γεωπολιτικών συμφερόντων και όχι φύσει και θέσει ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ και των οποίων οι κοινοπραξίες θα πλειοδοτήσουν στον διαγωνισμό για την έρευνα και εκμετάλλευση των ενεργειακών μας κοιτασμάτων.

Οι παραπάνω ενέργειες προσφέρουν στη χώρα μας τη δυνατότητα εξοικονόμησης μεγάλων κερδών, από την εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου από όλα τα μήκη και τα πλάτη του Αιγαίου πελάγους, καθώς και από το χρυσοφόρο τρίγωνο Κρήτης – Κύπρου – Δωδεκανήσου. Κατ’ ουσία μετατρέπουν την Ελλάδα σε κεντρική δύναμη στον ευαίσθητο γεωπολιτικά χώρο της Ανατολικής Μεσογείου.

Την Δευτέρα 26 Αυγούστου ήρθε η επίσημη απάντηση του εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ, η οποία παρατίθεται στο παρακάτω άρθρο μας:

Απάντησαν επίσημα οι αμερικανοσιωνιστές στο άρθρο μας για την ελληνική ενεργειακή πολιτική

Τρέμει την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος το σιωνιστικό λόμπυ των ΗΠΑ – Φοβούνται την μετατροπή της Ελλάδος σε κεντρική δύναμη στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο πρόεδρος της πιο ισχυρής αμερικανοεβραϊκής οργάνωσης (American Jewish Committee) και κραταιός παράγων του σιωνισμού στις ΗΠΑ, Δαυίδ Χάρις, απάντησε επίσημα στην αρθρογραφία της Χρυσής Αυγής. Οι θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου για την ενέργεια και τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο έχουν απασχολήσει πολύ σοβαρά το σιωνιστικό λόμπυ. Αυτή τη φορά θορυβήθηκαν από το άρθρο μας: «Μας κάνουν ενεργειακό προτεκτοράτο των αμερικανοσιωνιστών – Η εθνική στρατηγική της Χρυσής Αυγής».

Οι εβραίοι έχουν κατανοήσει πως η Χρυσή Αυγή είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τα ανθελληνικά τους σχέδια. Γνωρίζουν πως μία ισχυρή εθνικιστική Ελλάδα θα πάψει να αποτελεί προτεκτοράτο των ΗΠΑ και του εγκληματικού σιωνιστικού κράτους και θα αποτελέσει κεντρική δύναμη στην Ανατολική Μεσόγειο. Η απάντηση του εβραίου Χάρις είναι πολύ χαμηλού επιπέδου και άνευ ουσιαστικού περιεχομένου. Δεν αγγίζει καμία από τις θέσεις μας πάνω σε ζητήματα ενέργειας και γεωπολιτικής. Στο επίμαχο κείμενο βλέπουμε να επαναλαμβάνονται για χιλιοστή φορά οι αφορισμοί περί νεοναζισμού και 3ου Ράιχ. Δεν είναι τυχαίο πως όλοι οι παράγοντες του ξεπουλημένου ελλαδικού συστήματος μεταχειρίζονται ακριβώς τις ίδιες εκφράσεις με τα αφεντικά τους.

Διαβάζουμε σχετικά στο σημερινό «Έθνος»: “Ο Ντέιβιντ Χάρις έχει απευθύνει πολλές προειδοποιήσεις για τις επιπτώσεις που προκαλεί η άνοδος της Χρυσής Αυγής. Μάλλον δεν προκαλεί, λοιπόν, έκπληξη το γεγονός ότι ο επικεφαλής της American Jewish Committee επέλεξε να απαντήσει προσωπικά στα όσα ανιστόρητα ανέφερε σε κείμενό του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης περί μετατροπής της Ελλάδας σε «ενεργειακό προτεκτοράτο Αμερικανών σιωνιστών». Υποστήριξε μάλιστα ότι η συνεργασία της Ελλάδας με το Ισραήλ συνιστά «εθνική προδοσία», καθώς και ότι «Τούρκοι και Εβραίοι είναι ντε φάκτο σύμμαχοι και εταίροι εναντίον της Ελλάδας»… Αίσθημα ελπίδας: Ο Ντ. Χάρις δηλώνει ότι πέραν της γελοιότητας αυτών των ισχυρισμών, αποτελεί τραγικό γεγονός η παρουσία ενός κόμματος όπως η Χρυσή Αυγή στη Βουλή μιας χώρας που έχασε το 10% του πληθυσμού της στον αγώνα εναντίον του Γ’ Ράιχ. Αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι ότι ο επικεφαλής της American Jewish Committee εκτιμά πως η Χρυσή Αυγή «τρέφεται» από την οικονομική κρίση και γι’ αυτόν τον λόγο παροτρύνει την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και τους διεθνείς χρηματοοικονομικούς φορείς να υποστηρίξουν τις προσπάθειες αποκατάστασης ενός αισθήματος ελπίδας, δυνατότητας και ανάπτυξης του μέλλοντος της Ελλάδας… Η παρέμβαση είχε πολλούς αναγνώστες: Σημειωτέον ότι η απάντηση του Ντέιβιντ Χάρις σε όσα έγραψε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης περί μετατροπής της Ελλάδας σε «ενεργειακό προτεκτοράτο Αμερικανών σιωνιστών», δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της American Jewish Committee, την οποία διαβάζουν καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες, πολλοί από τους οποίους έχουν κυρίαρχο ρόλο στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Συνεπώς, η παρέμβαση του επικεφαλής της αμερικανοεβραϊκής οργάνωσης έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία...”

Αναζητήσαμε το πλήρες κείμενο του Χάρις στην ιστοσελίδα της American Jewish Committee και είδαμε πως πράγματι κανένα από τα επιχειρήματά μας δεν καταρρίπτεται. Αντιθέτως συναντήσαμε μόνο ύβρεις και απειλές για την Ελλάδα. Η ουσία της υπόθεσης είναι μία: οι εβραίοι είχαν επαναπαυθεί τις τελευταίες δεκαετίες με το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που εξυπηρετούσε απόλυτα τα συμφέροντά τους. Τώρα έχουν αρχίσει να τρέμουν λόγω της ραγδαίας ανόδου της Χρυσής Αυγής. Γνωρίζουν άριστα πως στο άμεσο μέλλον οι Εθνικιστές θα είναι κυρίαρχοι στην Ελλάδα. Την παραπάνω προοπτική φοβούνται οι αμερικανοσιωνιστές γι’ αυτό μας πολεμούν με κάθε αθέμιτο μέσο. Άλλωστε, από το σιωνιστικό λόμπυ των ΗΠΑ ξεκινά η πολεμική που βιώνουμε ως πολιτικό Κίνημα στην Ελλάδα (απαγορεύσεις, μαύρη προπαγάνδα από ΜΜΕ, ποινικές διώξεις, άρσεις ασυλίας βουλευτών κλπ). Επίκεντρο της υπόθεσης δεν είναι ο… «ναζισμός και το 3ο Ράιχ» που αναπαράγουν εδώ και χρόνια οι αντίπαλοί μας. Τα πάντα στρέφονται γύρω από τα τεράστια ενεργειακά κοιτάσματα της ελληνικής ΑΟΖ και την κυριαρχία στην Ανατολική Μεσόγειο, τον πιο ευαίσθητο γεωπολιτικά χώρο του πλανήτη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-bathutera-aitia-ths-skeuwrias-ena-paliotero-arthro-gia-thn-energeia-kai#.UlWiyxbic8s#ixzz2hFfWp5iX

Comments Off on Τα βαθύτερα αίτια της σκευωρίας: Ένα παλιότερο άρθρο για την ενέργεια και τις σχέσεις Ελλάδος-Ισραήλ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.