ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο (ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ) ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΟΥΣ

3129639ukw

Την αποκάλυψη πως οι αρχές γνώριζαν εδώ και αρκετό καιρό την ύπαρξη του «ορφανού» οπλοστασίου, η ανεύρεση του οποίου ανακοινώθηκε προ ημερών, κάνει ο πολύ καλά πληροφορημένος αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος», Β. Λαμπρόπουλος

«Το Βήμα εντόπισε τον χώρο όπου έκρυψαν τέσσερα Καλάσνικοφ, δέκα χειροβομβίδες και δεκάδες σφαίρες σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από τις ταβέρνες του Αγίου Μερκουρίου και σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από τη στροφή του περιφερειακού δρόμου. Προ τουλάχιστον έξι-επτά εβδομάδων η ΕΛ.ΑΣ. είχε ενημερωθεί από ένα άτομο που περιδιάβαζε την περιοχή για κινήσεις υπόπτων που μετέφεραν «κουτιά» στην περιοχή του δάσους. Στην περιοχή αυτή μάλιστα, όπως ειπώθηκε, υπήρχε και περίεργη κινητικότητα. Η πληροφορία αυτή θεωρήθηκε ιδιαίτερα αξιόπιστη. Αφού οι αστυνομικοί εντόπισαν το σημείο, έστησαν «καρτέρι» μήπως εμφανιζόταν κάποιος από τους κατόχους-μεταφορείς του οπλισμού. Η πολυήμερη επιτήρηση του χώρου όμως δεν απέδωσε οτιδήποτε και έτσι προ τριημέρου η ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τον εντοπισμό των ευρημάτων…».

Από τα παραπάνω, προκύπτει αβίαστα το εξής ερώτημα: πως και δεν εμφανίστηκε κανένας τρομοκράτης να πάρει τα όπλα;

Δύο είναι οι πιθανές απαντήσεις:

1ον) Οι τρομοκράτες επισήμαναν τους ενεδρεύοντες αστυνομικούς κι όχι οι αστυνομικοί τους τρομοκράτες…

2ον) Κάποια «πηγή» των τρομοκρατών μέσα στην Αστυνομία, τους ειδοποίησε για το «καρτέρι» που είχαν στήσει οι αστυνομικοί κι έτσι παράτησαν τα όπλα!

Ιδού και η εκτίμηση των αστυνομικών, για τον κομμουνιστή ληστο-τρομοκράτη που ασχολείται με την προμήθεια των όπλων:

«…Εκείνο που εξετάζουμε σοβαρά είναι τα όπλα αυτά να σχετίζονται με ενέργειες ενός 35χρονου αντιεξουσιαστή, στο νοικιασμένο ΙΧ του οποίου είχε βρεθεί την άνοιξη παρόμοιος οπλισμός. Τότε στο αυτοκίνητό του είχαν βρεθεί δύο σακίδια πλάτης που περιείχαν δύο Καλάσνικοφ με κομμένα κοντάκια, τέσσερις χειροβομβίδες αμυντικού τύπου, τρεις γεμιστήρες και περίπου 800 σφαίρες». Για τον 35χρονο οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν διατυπώσει την άποψη ότι είναι τροφοδότης με όπλα ενόπλων οργανώσεων».

Πρόκειται βεβαίως για τον κομμουνιστή τρομοκράτη Π. Ασπιώτη, που όταν είχε συλληφθεί παλιότερα  για υπόθεση τρομοκρατίας, εμφανίστηκαν οι πρόθυμοι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» του ΣΥΡΙΖΑ –με πρώτον τον Τσίπρα- και τον… αθώωσαν! Προφανώς, για το φόβο του ΣΥΡΙΖΑ δεν τολμούν να τον συλλάβουν σήμερα οι αστυνομικοί…

ΠΗΓΗ

Comments Off on ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο (ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ) ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΟΥΣ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.