Τα νέα σχέδια της ψευτοδεξιάς έπειτα από την… μεγάλη μεταγραφή Τατσόπουλου

Με ένα καυστικό σχόλιο στην στήλη “Ριπές” ο Υποστράτηγος ε. α. Χρήστος Μπολώσης εκθέτει την ψευτοδεξιά ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη για την μεταγραφή Τατσόπουλου.

“Νέα σχέδια έπειτα από την  μεγάλη μεταγραφή. Μετά την ένταξη τον πρώην «συντρόφου» και νυν «κυρίου» Τατσόπουλου (ξέρετε, αυτόν που έκοβε τις φλέβες του ότι περνούσαμε φίνα επί Τουρκοκρατίας), προτείνω στον κ. Μητσοτάκη να χρίσει υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων (και όχι της Αθήνας…) του κόμματός του τον νεομεταγραφέντα πολιτικό. Έτσι έχει σίγουρη την εκλογή από την πρώτη Κυριακή.

Γιατί; Έχουμε και λέμε: 50% από τις γνωστές και καθ’ ομολoγίαν δραστηριότητές του. Συν κάνα 20% από όσες δεν πρόκαναν και περιμένουν στην ουρά; Έχουμε ένα 70% στο νερό. Το θέμα είναι με τον θαυμαστή του καπετάν Ερμή, κ. Μπακογιάννη, τι κάνουμε.

Ε, δεν θα του λύσω εγώ όλα τα προβλήματα. Και κάτι τελευταίο. Αν δεν γίνει δεκτή η παραπάνω πρότασή μου, τότε στον πρώην “σύντροφο” και νυν «κύριο» Τατσόπουλο να δοθεί χωρίς πολλά πoλλά το υπουργείο Παιδείας. Θα είναι άξιος συνεχιστής του Γαβρόγλου“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-schedia-epeita-apo-thn-megalh-metagrafh#ixzz5X29bSzLY

Comments Off on Τα νέα σχέδια της ψευτοδεξιάς έπειτα από την… μεγάλη μεταγραφή Τατσόπουλου

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.